Libnet.ro
UNICEF

22:15

Perchezitii de amploare la CFR si Ministerul Transporturilor. 200 de functionari, ridicati de politisti

Hotnews Hotnews,
Perchezitii de amploare la CFR si Ministerul Transporturilor. 200 de functionari, ridicati de politisti

Politia Transporturi desfasoara joi dimineata perchezitii la CFR si la Ministerul Transporturilor. Sunt vizati numerosi angajati suspectati de fapte de coruptie. Intre cei vizati de ancheta sunt 16 inspectori si patru directori. Actiuni similare au loc si la regionalele CFR din Craiova, Iasi, Cluj si Brasov. continuă pe Hotnews

Ancheta DNA de proportii la CFR si Ministerul Transporturilor

UPDATE 10:08: Pierderea anuala din cauza celor care nu platesc bilet este de peste 40 milioane de lei. Estimam ca 30% din calatori circula fara bilet a precizat Stefan Roseanu, directorul general al CFR. --- *UPDATE: Au fost retinuti patru directori, opt controlori si 16 inspectori din CFR --- *UPDATE: Alina Popescu:Este un dosar foarte complex, cu foarte multe infractiuni legate de fapte de coruptie Purtatorul de cuvant al parchetului Tribunalului Brasov, Alina Popescu, a mai precizat ca anchetatorii au mers la sediul CFR Brasov pentru a aduce persoanele vizate la audieri, nu pentru a face perchezitii. --- *UPDATE: Prejudiciul in acest caz este estimat la 40% din bugetul total al CFR --- Procurorii DNA au facut mai multe descinderi in aceasta dimineata carea vizeaza aproximativ 100 de angajati ai Ministerului Transporturilor sau CFR, conform surselor de presa.

Cel putin 10 persoane, ridicate de la Ministerul Transporturilor si duse la audieri in dosarul Nasii din CFR

Cel putin zece persoane, intre care si directori, au fost ridicate de anchetatori, joi dimineata, de la Ministerul Transporturilor, pentru a fi duse la audieri la Parchetul Tribunalului Brasov, care instrumenteaza.

O suta de persoane din CFR si Ministerul Transporturilor cercetate de DNA

Procurorii DNA au facut mai multe descinderi in aceasta dimineata carea vizeaza aproximativ 100 de angajati ai Ministerului Transporturilor sau CFR, conform surselor de presa.

PSD preia incet, dar sigur, portul Constanta de la Ministerul Transporturilor

PSD vrea sa preia portul Constanta de la Ministerul Transporturilor prin intermediul primarului Radu Mazare. Conform unui proiect de lege depus mai multi parlamentari social-democrati, 60% dintre actiunile.

Ancheta DNA de proportii la CFR Calatori si Ministerul Transporturilor

UPDATE 10:08: Pierderea anuala din cauza celor care nu platesc bilet este de peste 40 milioane de lei. Estimam ca 30% din calatori circula fara bilet a precizat Stefan Roseanu, directorul general al CFR Calatori. --- *UPDATE: Au fost retinuti patru directori, opt controlori si 16 inspectori din CFR Calatori --- *UPDATE: Alina Popescu:Este un dosar foarte complex, cu foarte multe infractiuni legate de fapte de coruptie Purtatorul de cuvant al parchetului Tribunalului Brasov, Alina Popescu, a mai precizat ca anchetatorii au mers la sediul CFR Brasov pentru a aduce persoanele vizate la audieri, nu pentru a face perchezitii. --- *UPDATE: Prejudiciul in acest caz este estimat la 40% din bugetul total al CFR Calatori --- Procurorii DNA au facut mai multe descinderi in aceasta dimineata carea vizeaza aproximativ 100 de angajati ai Ministerului Transporturilor sau CFR Calatori, conform surselor de presa.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )