Libnet.ro
UNICEF

01:05

Perchezitii la ASE si la locuinta prodecanului Iuliu Serbanescu, intr-un dosar de coruptie

B1 B1,
Perchezitii la ASE si la locuinta prodecanului Iuliu Serbanescu, intr-un dosar de coruptie

Politistii bucuresteni efectueaza vineri perchezitii la locuinta prodecanului din Academia de Studii Economice Bucuresti, Iuliu Serbanescu si biroul acestuia de la ASE, intr-un dosar de coruptie, informeaza. continuă pe B1

Perchezitii la ASE si la locuinta prodecanului Iuliu Serbanescu, intr-un dosar de coruptie. / Rectorul ASE spune ca s-ar putea ajunge pana la anularea rezultatelor examenelor, daca acuzatiile se confirma

Locuinta prodecanului din Academia de Studii Economice Bucuresti Iuliu Serbanescu si biroul acestuia de la ASE sunt perchezitionate de politisti si procurori, intr-un dosar in care sunt cercetate opt persoane, pentru luare sau dare de mita si trafic de influenta, anunta Mediafax. Informatia a fost confirmata de rectorul Academiei de Studii Economice ASE), Pavel Nastase, intr-o conferinta de presa sustinuta vineri.

Perchezitii la ASE si la locuinta prodecanului Iuliu Serbanescu, intr-un dosar de coruptie

La locuinta prodecanului Iuliu Serbanescu, conferentiar din 2000 la Facultatea de Finante-Banci de la Academia de Studii Economice Bucuresti ASE), si la biroul acestuia de la ASE, politisti si procurori fac perchezitii, intr-un dosar in care sunt cercetate opt persoane, pentru luare sau dare de mita si trafic de influenta, potrivit unor surse din Politie. Profesorul sustine ca nu are cunostinta de vreo perchezitie.

UPDATE Perchezitii la ASE si la locuinta prodecanului Iuliu Serbanescu, intr-un dosar de coruptie

La locuinta prodecanului Iuliu Serbanescu, conferentiar din 2000 la Facultatea de Finante-Banci de la Academia de Studii Economice Bucuresti ASE), si la biroul acestuia de la ASE, politisti si procurori fac perchezitii, intr-un dosar in care sunt cercetate opt persoane, pentru luare sau dare de mita si trafic de influenta, potrivit unor surse din Politie. Serbanescu ar fi luat mita intre 400 de lei si 500 de euro de la studenti.

Perchezitii la ASE si la locuinta prodecanului Iuliu Serbanescu, intr-un dosar de coruptie

Locuinta prodecanului din Academia de Studii Economice Bucuresti Iuliu Serbanescu si biroul acestuia de la ASE sunt perchezitionate de politisti si procurori, intr-un dosar in care sunt cercetate opt persoane,.

UPDATE Perchezitii la ASE si la locuinta prodecanului Iuliu Serbanescu, acuzat ca ar fi luat mita de la studentii la licenta

La locuinta prodecanului Iuliu Serbanescu, conferentiar din 2000 la Facultatea de Finante-Banci de la Academia de Studii Economice Bucuresti ASE), si la biroul acestuia de la ASE, politisti si procurori au facut vineri perchezitii, intr-un dosar in care sunt cercetate opt persoane, pentru luare sau dare de mita si trafic de influenta. Serbanescu ar fi luat mita intre 400 de lei si 500 de euro de la studenti,potrivit unor surse din Politie.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )