Libnet.ro
UNICEF

19:30

Perchezitii in Bucuresti si Buzau, la Asociatia Nevazatorilor din Romania si Confederatia Patronatului Roman

B1 B1,
Perchezitii in Bucuresti si Buzau, la Asociatia Nevazatorilor din Romania si Confederatia Patronatului Roman

Un numar de noua perchezitii se desfasoara, marti dimineata, in judetul Buzau si Capitala, la Asociatia Nevazatorilor din Romania si Confederatia Patronatului Roman, relateazaB1. continuă pe B1

Asociatia Municipiilor din Romania cere guvernului ca taxa pe stalp sau impozitul pe venitul global sa fie colectate direct de autoritatile locale

Asociatia Municipiilor din Romania cere guvernului ca anumite taxe si impozite cum ar fi taxa pe stalp sau impozitul pe venitul global sa fie colectate direct de autoritatile locale, nu a in prezent, colectate de guvern si redistribuite prin Ministerul de Finante la local.

Perchezitii DNA la sediul unei asociatii de nevazatori

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) fac perchezitii la Asociatia Nevazatorilor din Romania, fiind vorba de un proiect de milioane de lei destinat nevazatorilor, potrivit surselor din DNA .

Perchezitii DNA la sediul unei asociatii de nevazatori

ACTUALIZARE 15:19 Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) fac perchezitii la Asociatia Nevazatorilor din Romania, fiind vorba de un proiect de milioane de lei destinat nevazatorilor, potrivit surselor din DNA.

Google adauga cateva muzee din Romania pe platforma mondiala Cultural Institute.

Google a inclus trei muzee din Romania pe platforma Cultural Institute care cuprinde fotografii, video-uri si texte despre locuri importante din toata lumea. Acum poate fi facut un tur virtual in stilul Street View prin Muzeul Brukenthal din Sibiu si pot fi vazute sute de fotografii la rezolutie mare din Muzeul ASTRA Sibiu si din Muzeul Taranului Roman din Bucuresti.

REVISTA BLOGURILOR: Starea parcului auto din Romania

Zoso arata in cateva cuvinte cum e parcul auto din Romania. Victorkapra prezinta filmul Ida care portretizeaza ticalosia in alb si negru. Iar Adela Parvu ne invita sa votam cele mai frumoase amenajari don Romania.

Trei muzee din Romania vor putea fi vizitate printr-un click

Google a anuntat lansarea, pe platforma Google Cultural Institute, a primelor colectii de arta si traditie din Romania, ceea ce va permite oamenilor de pretutindeni sa viziteze si sa exploreze pe internet colectii muzeale din tara noastra.

Ce propun antreprenorii din Romania: ghid in cinci pasi pentru dezvoltarea mediului de afaceri

Antreprenorii romani care fac parte din Grupul de lucru pentru IMM-uri si Antreprenoriat vin cu o strategie in cinci pasi prin care isi propun dezvoltarea Intreprinderilor Mici si Mijlocii si a mediului de afaceri din Romania, care sa dea dovada de mai.

Perchezitii DNA in Bucuresti si Buzau, la o asociatie de nevazatori si la o confederatie patronala, intr-un dosar de coruptie

Procurorii anticoruptie efectueaza, marti, noua perchezitii in Bucuresti si Buzau, la locuintele unor persoane suspectate de fapte de coruptie privind fonduri europene, precum si la sediul Asociatiei Nevazatorilor din Romania si al unei confederatii patronale.

DNA. Irina Socol, patroana SIVECO, implicata in furtul banilor destinati nevazatorilor

DNA deruleaza o ampla ancheta desprinsa din dosarul MICROSOFT si face perchezitii la Asociatia Nevazatorilor din Romania. E vorba de un proiect de milioane de lei destinat nevazatorilor. Frauda a fost savarsita cu ajutorul Irinei Socol, patronul SIVECO. De fapt, acest dosar s-a desprins din dosarul Microsoft, documentele fiind gasite in bazele de date electronice ridicate de procurori la perchezitii.

Supraimpozitarea imobilelor degradate ar putea fi aprobata in decembrie

Supraimpozitarea cladirilor si terenurilor degradate ori deteriorate ar putea fi aprobata in primele zece zile din luna decembrie, printr-o Ordonanta de Guvern, a declarat, ieri, Ilie Gavril Bolojan, presedintele executiv al Asociatiei Municipiilor din Romania AMR) si primarul Municipiului Oradea.

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2358 seconds )