Libnet.ro
UNICEF

09:00

Perchezitii in caminele universitatii din Ploiesti intr-un dosar privind traficul de droguri

România Liberă România Liberă,
Perchezitii in caminele universitatii din Ploiesti intr-un dosar privind traficul de droguri

Procurorii DIICOT au facut, miercuri, noua perchezitii in campusul Universitatii de Petrol si Gaze din Ploiesti, dar si in alte locatii din Ploiesti, Bucuresti si Constanta, intr-un dosar privind traficul si consumul de droguri, anchetatorii suspectand mai multe persoane, intre care si straini. continuă pe România Liberă

Perchezitii in caminele universitatii din Ploiesti, intr-un dosar privind traficul de droguri

Procurorii DIICOT au facut, miercuri, noua perchezitii in campusul Universitatii de Petrol si Gaze din Ploiesti, dar si in alte locatii din Ploiesti, Bucuresti si Constanta, intr-un dosar privind traficul.

Perchezitii la spitale din Capitala intr-un dosar de coruptie privind achizitii

Procurorii DNA fac perchezitii la 20 de adrese din Bucuresti, printre care si la spitale, intr-un dosar privind fapte de coruptie care ar fi fost savarsite de functionari publici, in cadrul unor proceduri de achizitie, prin programe finantate din.

Perchezitii la Ministerul Sanatatii si spitale din Capitala, intr-un dosar de coruptie privind achizitii

Procurorii DNA fac, luni, perchezitii la 20 de adrese din Bucuresti, printre care si la spitale, intr-un dosar privind fapte de coruptie care ar fi fost savarsite de functionari publici, in cadrul unor proceduri de achizitie, prin programe finantate din fonduri publice si din fonduri externe.

Perchezitii la Ministerul Sanatatii si spitale din Capitala, intr-un dosar de coruptie cu fonduri europene

Procurorii DNA fac, luni, perchezitii la 20 de adrese din Bucuresti, printre care si la spitale, intr-un dosar privind fapte de coruptie care ar fi fost savarsite de functionari publici, in cadrul unor proceduri de achizitie, prin programe finantate din fonduri publice si din fonduri externe.

DNA: Perchezitii la 22 de maternitati din tara, intr-un dosar de coruptie cu fonduri europene

Procurorii DNA au demarat ieri 20 de perchezitii la sediile unor institutii publice si unitati sanitare intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciunea savarsirii, in perioada 2008-2011, a unor infractiuni de coruptie si asimilate celor de coruptie, de catre functionari publici, in cadrul unor proceduri de achizitie, prin programe finantate din fonduri publice si din fonduri externe, potrivit DNA.

VIDEO Perchezitii la Universitatea de Petrol si Gaze din Ploiesti pentru trafic de droguri

Procurorii DIICOT au facut, miercuri, noua perchezitii in campusul UPG Ploiesti, dar si in alte locatii din Ploiesti, Bucuresti si Constanta, intr-un dosar privind traficul si consumul de droguri, anchetatorii suspectand mai multe persoane, intre care si straini.

Perchezitii in Bihor, Satu Mare si Timis, intr-un dosar de evaziune cu prejudiciu de 2,5 milioane de euro

Politistii de la Investigarea Fraudelor fac, marti, sase perchezitii in judetele Bihor, Satu Mare si Timis, la sediile unor firme si la locuintele a patru persoane suspectate de evaziune fiscala prin achizitii intracomunitare de legume si fructe, prejudiciul fiind estimat la 2,5 milioane de euro.

Perchezitii in Bihor, Satu Mare si Timis, intr-un dosar de evaziune cu prejudiciu de 2,5 mil. euro

Politistii de la Investigarea Fraudelor fac, marti, sase perchezitii in judetele Bihor, Satu Mare si Timis, la sediile unor firme si la locuintele a patru persoane suspectate de evaziune fiscala prin achizitii intracomunitare de legume si fructe.

Fosta primarita, condamnata cu suspendare intr-un dosar DNA de fraudare a fondurilor europene

Judecatorii Curtii de Apel Timisoara au emis sentinta finala intr-un dosar instrumentat de procurorii anticoruptie in care o fosta primarita din Timis a fost trimisa in judecata. in dosarul, in care sunt mai multi inculpati, primarita a primit pedeapsa cea mai grea.

Perchezitii intr-un dosar de coruptie cu fonduri europene, in domeniul sanatatii

Update 10:31 DNA: Perchezitii similare au loc in Olanda si Marea Britanie Purtatorul de cuvant al DNA, Livia Saplacan, a declarat, in urma cu putin timp, pentru ziarul BURSA, ca perchezitii similare au loc si in Olanda si Marea Britanie, efectuate de organele de ancheta ale tarilor respective, la sesizarea OLAF, fiind vizate fonduri europene asemanatoare celor alocate pentru tara noastra, intr-un program finantat de Banca Mondiala BM) si Banca Europeana de Investitii BEI).

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )