Libnet.ro
UNICEF

20:15

Perchezitii in Capitala intr-un dosar de evaziune fiscala in domeniul publicitatii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Perchezitii in Capitala intr-un dosar de evaziune fiscala in domeniul publicitatii

Politisti de la Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti, sub supravegherea Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, efectueaza miercuri dimineata trei perchezitii intr-un dosar privind savarsirea infractiunii de evaziune fiscala in domeniul publicitatii, potrivit unui comunicat al Politiei Capitalei. continuă pe Ziarul Bursa

Perchezitii in Bucuresti, intr-un caz de evaziune fiscala in domeniul publicitatii

Politistii bucuresteni fac, miercuri dimineata, mai multe perchezitii in Capitala, intr-un dosar de evaziune fiscala in domeniul publicitatii. Prejudiciul din dosar depaseste 4 milioane de lei, potrivit anchetatorilor.

Perchezitii in Capitala intr-un dosar de evaziune fiscala in domeniul publicitatii

Politisti de la Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti, sub supravegherea Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, efectueaza miercuri dimineata trei perchezitii intr-un dosar privind savarsirea infractiunii de evaziune fiscala in domeniul publicitatii, potrivit unui comunicat al Politiei Capitalei.

Omul de afaceri Ioan Neculaie, arestat preventiv, intr-un dosar cu prejudiciul de 10 milioane de euro

Omul de afaceri Ioan Neculaie va fi arestat preventiv, potrivit deciziei luate, luni, de magistratii Curtii de Apel Brasov, intr-un dosar de evaziune fiscala, fals in inscrisuri sub semnatura privata, delapidare cu consecinte deosebit de grave, spalare de bani. Prejudiciul in acest dosar este de 10 milioane de euro.

Un fost ministru de finante din Franta, acuzat de evaziune fiscala si spalare de bani

Fostul ministru de Finante francez Jerome Cahuzac este acuzat de evaziune fiscala si spalare de bani, in scandalul care a dus si la demisia sa in urma cu trei ani. Cahuzac este acuzat ca si-a ascuns veniturile.

Sentinta - soc intr-un dosar de luare de mita si grup infractional organizat in care apare si numele fostului primar al Timisoarei, Gheorghe Ciuhandu

Judecatorii timiseni au dispus inceperea urmaririi penale intr-un dosar de luare si dare de mita si constituire de grup infractional organizat in care apar, printre altii, fostul primar al Timisoarei, Gheorghe Ciuhandu si secretarul Primariei Timisoara, Ioan Cojocari. Secratarul primariei spune ca el si Ciuhandu nu ar fi vizati de ancheta, plangerea impotriva lor fiind retrasa. Numele celor doi apare, insa, pe portalul Tribunalului Timis.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2351 seconds )