Libnet.ro
UNICEF

05:00

Perchezitii la Hotelul Marriott: dosar de evaziune fiscala cu un prejudiciu de peste 7,5 milioane de lei

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Perchezitii la Hotelul Marriott: dosar de evaziune fiscala cu un prejudiciu de peste 7,5 milioane de lei

Hotelul Marriott din Bucuresti este tinta mai multor perchezitii ale politistilor intr-un dosar de evaziune fiscala cu un prejudiciu de peste 7,5 milioane de lei, care ar fi produs prin inregistrarea de cheltuieli cu dobanzi si de pierderi din. continuă pe Wall-Street Ro

Perchezitii in Bucuresti si alte sapte judete, intr-un dosar de evaziune fiscala. Prejudiciu de 17 milioane de euro

Politistii efecteaza, miercuri, zeci de perchezitii in Bucuresti si in alte sapte judete din tara, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani. Prejudiciul in acest dosar este de aproximativ 17 milioane de euro.

Perchezitii in Iasi si Suceava, intr-un dosar de evaziune fiscala. Prejudiciu de aproximativ 2,7 milioane de lei

Politistii din Iasi efectueaza, luni dimineata, patru perchezitii la persoane banuite de evaziune fiscala in comertul cu masini, in judetele Iasi si Suceava. Prejudiciul creat ar fi de aproximativ 2,7 milioae de lei.

Perchezitii in opt judete, la persoane banuite de evaziune fiscala. Prejudiciu estimat la opt milioane de lei

Politistii Inspectoratului de Politie Judetean Brasov efectueaza, miercuri, trei perchezitii si un in aplicare 17 ordonante de ridicare de inscrisuri, in opt judete, intr-un dosar de evaziune fiscala. Prejudiciul estimat este de opt milioane de lei.

Perchezitii de amploare in Oradea, intr-un dosar de evaziune fiscala a carui prejudiciu depaseste 2 milioane de euro

Perchezitii de amploare au loc la aceasta ora in Oradea. Actiunea este coordonata de catre procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bihor.

Perchezitii la Hotelul Marriott din Capitala intr-un caz de evaziune fiscala

Politistii bucuresteni fac joi perchezitii la Hotelul Marriott din Capitala intr-un caz de evaziune fiscala in care prejudiciul se ridica la peste 7,5 milioane de lei. De altfel, in acest dosar sunt cercetate doua persoane fizice si o persoana juridica.

Perchezitii intr-un dosar de evaziune fiscala de 8 milioane de lei

Politisti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice efectueaza astazi trei perchezitii intr-un dosar de evaziune fiscala cu un prejudiciu de 8 milioane de lei. Administratorii unei firme sunt suspectati ca nu au inregistrat in contabilitate mai multe achizitii de marfuri, dar in schimb au intregistrat multe cheltuieli fictive.

Perchezitii la hotelul Marriott din Capitala, intr-un dosar de evaziune fiscala

Procurori din cadrul Parchetului de pe langa Curtea de Apel Bucuresti impreuna cu politistii din Sectia Economica efectueaza astazi pechezitii la Hotelul Marriott din Bucuresti, in legatura cu suspiciuni de evaziune fiscala produsa in perioada 2008-2015, cu un presupus prejudiciu de 7,5 milioane de lei.

Bucuresti: Perchezitii la Hotelul Marriott. Oamenii legii sustin ca prejudiciul se ridica la peste 7,5 milioane de lei

Procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Bucuresti, impreuna cu politistii din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane IGPR) efectueaza, joi dimineata, perchezitii la Hotelul Marritott din Bucuresti, intr-un dosar privind suspiciuni de evaziune fiscala.

Perchezitii de amploare la Hotelul Marriott. Doi directori au fost dusi la audieri: Prejudiciul in dosar, de 7,5 milioane de euro

Politistii din Sectia Economica fac o serie de perchezitii de amploare la Hotelul Marriott din Capitala, sub suspiciuni de evaziune fiscala. Prejudiciul in dosar este estimat la 7,5 milioane de euro,.

Bucuresti: Perchezitii la Hotelul Marriott. Directorul financiar, pus sub control judiciar

Procurorii si politistii bucuresteni efectueaza, joi dimineata, perchezitii la Hotelul Marriott din Capitala, pentru suspiciuni de evaziune fiscala. in replica, reprezentantii hotelului au precizat ca activitatea unitatii se desfasoara normal.

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2427 seconds )