Libnet.ro
UNICEF

01:05

Perchezitii in opt judete, la persoane banuite de evaziune fiscala. Prejudiciu estimat la opt milioane de lei

România Liberă România Liberă,
Perchezitii in opt judete, la persoane banuite de evaziune fiscala. Prejudiciu estimat la opt milioane de lei

Politistii Inspectoratului de Politie Judetean Brasov efectueaza, miercuri, trei perchezitii si un in aplicare 17 ordonante de ridicare de inscrisuri, in opt judete, intr-un dosar de evaziune fiscala. Prejudiciul estimat este de opt milioane de lei. continuă pe România Liberă

Perchezitii in Iasi si Suceava, intr-un dosar de evaziune fiscala. Prejudiciu de aproximativ 2,7 milioane de lei

Politistii din Iasi efectueaza, luni dimineata, patru perchezitii la persoane banuite de evaziune fiscala in comertul cu masini, in judetele Iasi si Suceava. Prejudiciul creat ar fi de aproximativ 2,7 milioae de lei.

Perchezitii in Bucuresti si alte sapte judete, intr-un dosar de evaziune fiscala. Prejudiciu de 17 milioane de euro

Politistii efecteaza, miercuri, zeci de perchezitii in Bucuresti si in alte sapte judete din tara, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani. Prejudiciul in acest dosar este de aproximativ 17 milioane de euro.

Opt perchezitii, in judetele Alba, Constanta si Sibiu, la persoane banuite de furt calificat. Prejudiciu de 600.000 de lei

Politistii Inspectoratului de Politie Judetean Alba efectueaza, marti dimineata, opt perchezitii, in judetele Alba, Constanta si Sibiu, la persoane banuite de furt calificat, evaziune fiscala, spalare de bani, fals in inscrisuri sub semnatura privata si uz de fals. Prejudiciul este de 600. 000 de lei.

Perchezitii de amploare in Oradea, intr-un dosar de evaziune fiscala a carui prejudiciu depaseste 2 milioane de euro

Perchezitii de amploare au loc la aceasta ora in Oradea. Actiunea este coordonata de catre procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bihor.

Perchezitii in Alba, Sibiu si Constanta la persoane banuite de furturi din locuinte

In aceasta dimineata, politistii Inspectoratului de Politie Judetean Alba efectueaza 8 perchezitii domiciliare la persoane banuite de comiterea unor furturi cu un prejudiciu de 600. 000 de lei. Vor fi puse in executare 5 mandate de aducere, potrivit unui comunicat al Inspectoratului General al Politiei Romane IGPR).

Perchezitii in Brasov si alte sapte judete, intr-un caz de evaziune fiscala

Politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Brasov efectueaza, astazi, trei perchezitii domiciliare si pun in aplicare 17 ordonante de ridicare de inscrisuri, in judetul Brasov si alte sapte judete, la persoane banuite de evaziune fiscala, potrivit unui comunicat al IGPR.

Zeci de perchezitii in Bucuresti si in sapte judete intr-un dosar cu prejudiciu de peste 17 milioane euro

Zeci de perchezitii sunt efectuate, miercuri dimineata, in municipiul Bucuresti si in alte sapte judete intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani in care prejudiciul.

Zeci de perchezitii in Bucuresti si in sapte judete intr-un dosar de evaziune fiscala

Zeci de perchezitii sunt efectuate, in aceasta dimineata, in municipiul Bucuresti si in alte sapte judete intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani in care prejudiciul depaseste suma de 17 milioane de euro, potrivit unui comunicat al Inspectoratului General de Politie.

Perchezitii intr-un dosar de evaziune fiscala de 8 milioane de lei

Politisti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice efectueaza astazi trei perchezitii intr-un dosar de evaziune fiscala cu un prejudiciu de 8 milioane de lei. Administratorii unei firme sunt suspectati ca nu au inregistrat in contabilitate mai multe achizitii de marfuri, dar in schimb au intregistrat multe cheltuieli fictive.

Perchezitii in Alba, Sibiu si Constanta la persoane suspecte de furturi din locuinte cu prejudiciu de 600.000 de lei

Politistii Inspectoratului de Politie Judetean Alba efectueaza opt perchezitii domiciliare la persoane banuite de comiterea unor furturi cu un prejudiciu de 600. 000 de lei. Sunt puse in executare cinci mandate de aducere.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1983 seconds )