Libnet.ro
UNICEF

20:30

Perchezitii la locuinta unui profesor care ar fi luat mita pentru bacalaureat

Antena3 Antena3,
Perchezitii la locuinta unui profesor care ar fi luat mita pentru bacalaureat

Locuinta unui profesor din Drobeta-Turnu Severin este perchezitionata, luni dupa-amiaza, existand suspiciunea ca acesta ar fi luat mita de la mai multi elevi pentru a-i ajuta sa promoveze examenul de. continuă pe Antena3

BAC 2013 Perchezitii la locuinta unui profesor din Drobeta Turnu Severin care ar fi luat mita pentru bacalaureat

Locuinta unui profesor din Drobeta Turnu Severin este perchezitionata, la ora transmiterii acestei stiri, existand suspiciunea ca acesta ar fi luat mita de la mai multi elevi pentru a-i ajuta sa promoveze examenul de bacalaureat, anchetatorii gasind 15. 000 de lei si 2. 500 de euro.

Perchezitii la un profesor din Drobeta Tr. Severin care ar fi luat mita pentru bacalaureat.

Locuinta unui profesor din Drobeta Turnu Severin este perchezitionata, existand suspiciunea ca acesta ar fi luat mita de la un elev pentru a-l ajuta sa promoveze examenul de bacalaureat, anchetatorii gasind 15. 000 de lei si o suma in euro, informeaza Mediafax. Ofiterii DGA, sub coordonarea procurorului de la Parchetul Tribunalului Mehedinti, fac o perchezitie la locuinta profesorului Marius Arbanas din Drobeta Turnu Severin, acesta fiind suspectat ca a luat mita de la mai multi elevi pentru a .

Politist din Neamt, arestat pentru ca a luat mita de 4000 de euro ca sa musamalizeze un dosar penal

Agentul de politie Dinu Danut Timofte din cadrul Biroului de investigatii criminale Roman este acuzat ca a cerut bani de la patru persoane cercetate pentru tentativa de furt. in schimbul banilor, politistul le-a promis ca ii poate convinge pe politistii din Buhusi sa musamalizeze dosarul penal.

Un oras din Quebec a fost evacuat dupa deraierea unui tren care transporta combustibil

Orasul Lac-Megantic din provincia canadiana Quebec a fost evacuat, sambata, dupa ce un tren de marfa care transporta combustibil a deraiat si a luat foc, au declarat surse oficiale pentru ABC News, potrivit Mediafax.

Superman exista si traieste in Marea Britanie. Uite cum a ajutat la arestarea unui hot care tocmai jefuise un magazin

Superman nu mai este doar un personaj din filmele pentru copii, ci un om in carne si oase care traieste in Marea Britanie. Este vorba despre un agent de paza care participa la o strangere de fonduri, costumat in.

Alerta maxima in provincia canadiana Quebec. Un oras intreg a fost evacuat dupa deraierea unui tren care transporta combustibil

Este alerta maxima in provincia canadiana Quebec dupa ce un tren de marfa care transporta petrol a deraiat. Un intreg oras, situat la 250 de kilometri de Montreal, a fost evacuat in urma incidentului. Martorii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )