Libnet.ro
UNICEF

12:15

Politist din Neamt, arestat pentru ca a luat mita de 4000 de euro ca sa musamalizeze un dosar penal

Adevărul Adevărul,
Politist din Neamt, arestat pentru ca a luat mita de 4000 de euro ca sa musamalizeze un dosar penal

Agentul de politie Dinu Danut Timofte din cadrul Biroului de investigatii criminale Roman este acuzat ca a cerut bani de la patru persoane cercetate pentru tentativa de furt. in schimbul banilor, politistul le-a promis ca ii poate convinge pe politistii din Buhusi sa musamalizeze dosarul penal. continuă pe Adevărul

Trei jandarmi din Arad, cercetati pentru luare de mita de la contrabandistii de tigari.

Un capitan si doi plutonieri din cadrul Jandarmeriei Arad sunt urmariti penal de catre procurorii DNA pentru luare de mita si abuz in serviciu, dupa ce ar fi primit bani si bunuri in valoare de 300. 000 de lei de la contrabandisti de tigari, pentru a-i proteja, informeaza Mediafax. Potrivit unui comunicat de presa remis, joi, de Directia Nationala Anticoruptie - Sectia pentru combaterea infractiunilor de coruptie savarsite de militari, procurorii au inceput urmarirea penala fata capitanul .

Politist din Bran, retinut dupa ce a fost prins luand mita de la o soferita

Un agent de la Politia Bran, judetul Brasov, a fost retinut pentru 24 de ore, dupa ce a fost prins in flagrant luand mita 200 de lei de la o tanara pentru a nu consemna o infractiune la Legea Circulatiei.

Nou scandal la examenul de bacalaureat: O eleva a acuzat o profesoara ca a luat mita pentru a o ajuta sa treaca cu bine probele scrise

Un nou scandal la examenul de bacalaureat. O sesizare a fost depusa astazi la Inspectoratul Scolar Bucuresti, de catre parintii unui elev care sustin ca ar fi dat 600 de euro dirigintei pentru ca tanara sa.

REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2013: Aproximativ 600 de elevi din alte judete, pentru ...

Aproximativ 600 de elevi din alte judete, insotiti de parinti, au venit vineri dimineata la Scoala Sfintii Voievozi, unde este centrul special de inscriere in liceele din Capitala, scrie Mediafax. Ei sunt indrumati in completarea fisei de o echipa formata din aproape 70 de cadre didactice si consilieri. La prima ora erau cam 300, acum vorbim de aproximativ 600 de elevi, insotiti de parinti, cei mai multi din Ilfov si Giurgiu, care au venit sa completeze fisele de inscriere pentru admiterea .

Este vorba despre un caz extrem de grav. Fostul sef al serviciilor de spionaj din Bulgaria, acuzat pentru deturnare de fonduri

Fostul sef al serviciilor de spionaj bulgare, Kircio Kirov, se confrunta cu acuzatii extrem de grave. Kirov este acuzat pentru deturnare de fonduri in valoare de 4,7 milioane de leva 2,4 milioane de euro) din 2007.

Vesti bune din Tara Galilor pentru Pandurii. Bala Town invinge Levadia

Formatia galeza Bala Town a furnizat surpriza, marti seara, in prima mansa a primului tur preliminar din Europa League, invingand pe teren propriu echipa Levadia Tallinn din Estonia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )