Libnet.ro
UNICEF

15:45

Perchezitii la Prefectura Suceava si la Primaria Brodina

Adevărul Adevărul,
Perchezitii la Prefectura Suceava si la Primaria Brodina

Procurorii DNA insotiti de mascati fac perchezitii, vineri dimineata, la Prefectura Suceava si la Primaria Brodina, intr-un dosar privind acte de coruptie comise in perioada 2012 - 2014, in care sunt vizati prefectul judetului, Florin Sinescu si primarul din Brodina, Vasile Melen. Ambii sunt acuzati de abuz in serviciu. continuă pe Adevărul

Perchezitii la Prefectura Suceava si la primaria Brodina. Prefectul, urmarit penal

Procurorii DNA fac perchezitii la Prefectura Suceava si la Primaria Brodina, intr-un dosar privind infractiuni de coruptie, infractiuni de serviciu si de fals, comise in perioada 2012 - 2014, in care sunt urmariti penal prefectul judetului, Florin.

Perchezitii la Prefectura Suceava si la primaria unei localitati: Prefectul Florin Sinescu, urmarit penal

Procurorii DNA fac perchezitii, vineri dimineata, la Prefectura Suceava si la Primaria Brodina, intr-un dosar privind infractiuni de coruptie, infractiuni de serviciu si de fals, comise in perioada 2012 -.

Perchezitii la CFR si inca o companie feroviara. Procurorii DNA investigheaza fapte de coruptie

Procurorii DNA fac perchezitii in Bucuresti, Brasov si Ilfov, la sediul companiei private feroviare RC-CF Trans Brasov, la Compania Nationala CFR SA si la Regionala CFR Brasov, intr-un dosar privind infractiuni de coruptie in domeniul transportului.

Perchezitii la Suceava. Prefectul ameninta conducerea APIA pentru obtinerea de fonduri europene. Detalii EXCLUSIVE din dosar

Procurorii anticoruptie efectueaza, vineri dimineata, perchezitii la Prefectura Suceava si la Primaria Brodina, intr-un dosar privind infractiuni de coruptie, infractiuni de serviciu si de fals, comise in perioada 2012 - 2014, in care sunt vizati prefectul judetului, Florin Sinescu si primarul din Brodina, informeaza un comunicat al DNA.

Perchezitii DNA la Prefectura Suceava. Prefectul, cercetat pentru coruptie

Procurorii DNA efectueaza perchezitii la Prefectura Suceava. Prefectul de Suceava, Florin Sinescu, este cercetat pentru fapte de coruptie, infractiuni de serviciu si infractiuni de fals. Este vorba despre perioada.

Nicusor Constantinescu, retinut de procurorii DNA pentru abuz in serviciu

ACTUALIZARE 18:55 Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, a fost retinut de procurorii DNA in noul dosar in care este acuzat de abuz in serviciu, potrivit unui comunicat DNA.

UPDATE. Cumnatul lui Victor Ponta este audiat de procurorii DNA din Ploiesti

Iulian Hertanu, cumnatul lui Victor Ponta, a fost ridicat de procurorii DNA. in aceasta dimineata procurorii au facut cercetari la firma acestuia intr-un dosar privind infractiuni de coruptie si.

UPDATE. Cumnatul lui Victor Ponta a fost ridicat de procurorii DNA

Iulian Hertanu, cumnatul lui Victor Ponta, a fost ridicat de procurorii DNA. in aceasta dimineata procurorii au facut cercetari la firma acestuia intr-un dosar privind infractiuni de coruptie si.

Nicusor Constantinescu a fost retinut de procurorii DNA pentru abuz in serviciu

Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, a fost retinut de procurorii DNA, joi dupa-amiaza, in noul dosar in care este acuzat de abuz in serviciu, prin plata ilegala a unor.

Procurorii DNA cer arestarea preventiva a lui Iorgu Ganea si a Estrellei Stefanescu

Procurorii DNA i-au retinut pe Iorgu Ganea si pe Estrella Stefanescu, sefa Serviciului urmarire transporturi din CFR, si cer instantei arestarea lor preventiva. Cei doi sunt anchetati in dosarul privind.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2789 seconds )