Libnet.ro
UNICEF

21:00

Perchezitii DNA la Prefectura Suceava. Prefectul, cercetat pentru coruptie

Antena3 Antena3,
Perchezitii DNA la Prefectura Suceava. Prefectul, cercetat pentru coruptie

Procurorii DNA efectueaza perchezitii la Prefectura Suceava. Prefectul de Suceava, Florin Sinescu, este cercetat pentru fapte de coruptie, infractiuni de serviciu si infractiuni de fals. Este vorba despre perioada. continuă pe Antena3

Perchezitii la Prefectura Suceava si la primaria Brodina. Prefectul, urmarit penal

Procurorii DNA fac perchezitii la Prefectura Suceava si la Primaria Brodina, intr-un dosar privind infractiuni de coruptie, infractiuni de serviciu si de fals, comise in perioada 2012 - 2014, in care sunt urmariti penal prefectul judetului, Florin.

Perchezitii la Prefectura Suceava si la primaria unei localitati: Prefectul Florin Sinescu, urmarit penal

Procurorii DNA fac perchezitii, vineri dimineata, la Prefectura Suceava si la Primaria Brodina, intr-un dosar privind infractiuni de coruptie, infractiuni de serviciu si de fals, comise in perioada 2012 -.

Perchezitii la Suceava. Prefectul ameninta conducerea APIA pentru obtinerea de fonduri europene. Detalii EXCLUSIVE din dosar

Procurorii anticoruptie efectueaza, vineri dimineata, perchezitii la Prefectura Suceava si la Primaria Brodina, intr-un dosar privind infractiuni de coruptie, infractiuni de serviciu si de fals, comise in perioada 2012 - 2014, in care sunt vizati prefectul judetului, Florin Sinescu si primarul din Brodina, informeaza un comunicat al DNA.

Perchezitii la Prefectura Suceava si la Primaria Brodina

Procurorii DNA insotiti de mascati fac perchezitii, vineri dimineata, la Prefectura Suceava si la Primaria Brodina, intr-un dosar privind acte de coruptie comise in perioada 2012 - 2014, in care sunt vizati prefectul judetului, Florin Sinescu si primarul din Brodina, Vasile Melen. Ambii sunt acuzati de abuz in serviciu.

Surse: Prefectul de Suceava, cercetat pentru abuz in serviciu, coruptie si fals

Actualizare 09:02 Prefectul judetului Suceava, Florin Sinescu, ar fi vizat de perchezitiile DNA, oficialul fiind cercetat pentru abuz in serviciu, coruptie si fals, ne-au declarat surse judiciare.

VIDEO Perchezitii DNA la Consiliul Judetean Constanta si la o fundatie din oras

Procurorii DNA fac joi dimineata perchezitii in mai multe locatii din judetele Constanta, Prahova si Sibiu intr-un dosar de coruptie, investigand presupuse infractiuni electorale comise in perioada 2009 - 2013, informeaza un comunicat DNA. Printre institutiile perchezitionate se numara Consiliul Judetean Constanta si Fundatia Fantasio din Constanta, relateaza Cuget Liber.

Perchezitii DNA la CJ Constanta. Baronul Nicusor Constantinescu este vizat intr-un nou dosar

Procurori din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie Serviciul Teritorial Constanta efectueaza cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni de coruptie, asimilate celor de coruptie, infractiuni electorale si infractiuni de serviciu, comise in perioada 2009-2013.

Perchezitii DNA la Consiliul Judetean Constanta, Fundatia Fantasio si mai multe locuri din Mamaia

Perchezitii ale procurorilor anti-coruptie la Consiliul Judetean Constanta si alte institutii care au legaturi cu acesta. Oamenii legii au descins joi dimineata in cel putin cinci locatii din municipiul Constanta dar si la Bucuresti, Prahova si Sibiu.

Perchezitii DNA la Ministerul Transporturilor, la CFR Calatori, la firme si patroni de firme de transport feroviar. Fraude de 5 milioane de euro

Procurorii anticoruptie fac perchezitii la Ministerul Transporturilor, la SN CFR SA Calatori, in alte 17 locatii, intre care la sediile unor firme precum Regiotrans Brasov. Procurorii i-au vizitat si pe patronii Regiotrans, Iorgu Ganea si Costel Comana. Sunt vizate, intre altele, infractiuni de coruptie si subventii de circa 5 milioane de euro acordate nelegal, infractiuni savarsite intre anii 2008-2013, spun sursele Romaniei Libere.

Perchezitii DNA la CJ Constanta si Fundatia Fantasio pentru infractiuni electorale

DNA face joi perchezitii la sediul CJ Constanta, la birourile mai multor firme si la fundatia Fantasio intr-un dosar de infractiuni electorale si de serviciu comise in perioada 2009-2013.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )