Libnet.ro
UNICEF

01:05

PERCHEZITII in Timis si Mehedinti, intr-un dosar privind decontari ilegale de servicii medicale

Antena3 Antena3,
PERCHEZITII in Timis si Mehedinti, intr-un dosar privind decontari ilegale de servicii medicale

Politistii fac joi sase perchezitii in Timis si Mehedinti, intr-un dosar privind decontari ilegale de servicii medicale, printre persoanele vizate fiind administratorul unei retele de clinici private, un. continuă pe Antena3

Perchezitii in Timis si Mehedinti, intr-un dosar privind decontari ilegale de servicii medicale

Politistii fac joi sase perchezitii in Timis si Mehedinti, intr-un dosar privind decontari ilegale de servicii medicale, printre persoanele vizate fiind administratorul unei retele de clinici private, un medic si angajati ai Directiei Antifrauda din CNAS, potrivit unor surse din Politie.

Perchezitii la Mehedinti, intr-un dosar de evaziune fiscala de 3,3 milioane de euro. Printre suspecti, matusa manelistului Leo de la Strehaia

Politistii au descins, miercuri dimineata, la mai multe adrese din orasele mehedintene Strehaia si Baia de Arama, intr-un dosar de evaziune fiscala de 3,3 milioane de euro. Sunt vizate mai multe persoane care, prin intermediul unor firme fantoma, au emis facturi fictive in scopul deducerii de TVA si a impozitului pe profit. Conform unor surse judiciare, printre suspecti se afla si Stela Mihai, autoproclamata presedinta a romilor din Strehaia si matusa lui Ion Stelica Mihai, cunoscut ca Leo de la Strehaia.

Mai multi elevi din Gorj au fost chemati la audieri intr-un dosar privind suspiciuni de frauda la evaluarea nationala

Un numar de 60 de elevi din Gorj au fost chemati la audieri, luni, intr-un dosar privind suspiciuni de frauda la evaluarea nationala, scrie Digi24. in urma cu o saptamana s-au desfasurat perchezitii la.

Perchezitii de amploare in Bucuresti, intr-un dosar de tentativa de omor

20 de perchezitii, la care participa sute de oameni ai legii, au loc in aceasta dimineata in Bucuresti, intr-un dosar ce vizeaza mai multi interlopi acuzati de tentativa de omor, intr-un dosar din februarie 2014. in total, vor fi puse in executare 26 de mandate de aducere.

DNA a inceput urmarirea penala in rem intr-un dosar privind utilizarea licentelor educationale, dupa o sesizarea a Corpului de Control al premierului

Directia Nationala Anticoruptie a dispus inceperea urmaririi penale in rem cu privire la savarsirea infractiunilor de trafic de influenta in legatura cu infractiuni de coruptie, luare de mita, dare de mita, abuz in serviciu, intr-un dosar intr-un dosar privind utilizarea licentelor educationale. Procurorii anticoruptie au demarat cercetarile in acest dosar ca urmare a unei sesizari a Corpului de Control al premierului care reclama utilizarea licentelor educationale fara temei legal sau contractual incepand cu decembrie 2009, in mandatul fostilor ministri PDL Daniel Funeriu si Valerian Vreme. Stirea se actualizeaza.

VIDEO DNA a inceput urmarirea penala in rem intr-un dosar privind utilizarea licentelor educationale, dupa o sesizarea a Corpului de Control al premierului

Directia Nationala Anticoruptie a dispus inceperea urmaririi penale in rem cu privire la savarsirea infractiunilor de trafic de influenta in legatura cu infractiuni de coruptie, luare de mita, dare de mita, abuz in serviciu, intr-un dosar privind utilizarea licentelor educationale. Procurorii anticoruptie au demarat cercetarile in acest dosar ca urmare a unei sesizari a Corpului de Control al premierului care reclama utilizarea licentelor educationale fara temei legal sau contractual incepand cu decembrie 2009, in mandatul fostilor ministri PDL Daniel Funeriu si Valerian Vreme.

Seful Secretariatului General al Guvernului, audiat la DNA, intr-un dosar privind achizitii IT pentru Ministerul Educatiei

Surse judiciare au mai declarat pentru Mediafax ca Ion Moraru ar fi fost chemat intr-un caz de coruptie legat de achizitii de echipamente IT de catre Ministerul Educatiei.

Perchezitii la Craiova intr-un dosar de trafic de droguri

21 de perchezitii domiciliare au facut, miercuri, la Craiova, procurorii DIICOT si politistii de la combaterea criminalitatii organizate, actiunea vizand destructurarea unei grupari infractionale organizate, specializata in infractiuni de efectuare de operatiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive si trafic intern de droguri de risc.

DGPMB: 20 de perchezitii intr-o cauza privind infractiunea de tentativa la omor

20 de perchezitii au loc in aceasta dimineata in Capitala, intr-un dosar de tentativa de omor, printre suspectii audiati la politie fiind si doi celebri luptatori de K1, transmite un comunicat al DGPMB.

Perchezitii la functionari din Ministerul de Finante si cetateni straini, intr-un dosar de evaziune fiscala. Prejudiciul: 20 de milioane de euro

Politia si procurorii fac, miercuri dimineata, mai multe perchezitii intr-un dosar de evaziune fiscala. Sunt vizati inclusiv functionari din Ministerul de Finante. Prejudiciul este de aproximativ 20 de milioane de euro. Aproximativ 30 de persoane vor fi aduse la audieri.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )