Libnet.ro
UNICEF

01:06

Perechea Simona Halep/Belinda Bencic, eliminata in primul tur la Stuttgart

Hotnews Hotnews,
 Perechea Simona Halep/Belinda Bencic, eliminata in primul tur la Stuttgart

Perechea Simona Halep/Belinda Bencic Romania/Elvetia) a ratat, luni, calificarea in sferturile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului de la Stuttgart Germania), dotat cu premii in valoare totala de 731. 000 de dolari, informeaza site-ul oficial al competitiei, anunta Mediafax. Halep si Bencic au fost invinse, in runda inaugurala, cu scorul de 6-1, 5-7, 10-8, dupa o ora si 32 de minute, de cuplul Chin-Wei Chan/Chen Liang Taiwan/China). continuă pe Hotnews

Simona Halep a fost eliminata in primul tur la Stuttgart, la dublu

Perechea Simona Halep/Belinda Bencic Romania/Elvetia) a ratat, luni, calificarea in sferturile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului de la Stuttgart Germania), dotat cu premii in valoare totala .

Simona Halep, eliminata in primul tur la Stuttgart, la dublu

Perechea Simona Halep/Belinda Bencic Romania/Elvetia) a ratat, luni, calificarea in sferturile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului de la Stuttgart Germania), dotat cu premii in valoare totala de 731. 000 de dolari, relateaza Mediafax.

Simona Halep, eliminata in turul I al probei la dublu de la Stuttgart

Perechea Simona Halep/Belinda Bencic a ratat, luni, calificarea in sferturile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului de la Stuttgart, dotat cu premii in valoare totala de 731. 000 de dolari, informeaza.

Posibilele adversare pentru Simona Halep la Stuttgart

Simona Halep incepe in aceasta saptamana sezonul pe zgura la turneul de la Stuttgart, unde are primul tur liber fiind favorita numarul 2.

Simona Halep a felicitat jucatoarele echipei Romaniei pentru calificarea in Grupa Mondiala a Fed Cup

Simona Halep a felicitat, pe pagina personala de Facebook, jucatoarele echipei Romaniei pentru calificarea in Grupa Mondiala a Fed Cup. Echipa Romaniei a jucat meciuri memorabile in Canada! Felicitari fetelor car.

Simona Halep lauda performanta Romaniei in Fed Cup

Jucatoarea Simona Halep a laudat evolutiile colegelor din echipa de Fed Cup dupa victoria din deplasare cu Canada si calificarea in Grupa Mondiala.

Simona Halep: Echipa Romaniei a facut meciuri memorabile in Canada

Jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA, a scris intr-un mesaj postat pe Facebook ca sportivele din echipa Romaniei au facut meciuri memorabile in Canada si le-a transmis felicitari pentru calificarea in Grupa Mond.

Decizie de ultima ora: Simona Halep joaca azi la Stuttgart!

Simona Halep debuteaza in turneul de la Stuttgart, cel pentru care a si renuntat la partidele din Fed Cup de la Montreal.

Ponta: PSD sustine alegerea primarilor din primul tur si inscrierea alegatorilor din diaspora pe liste

ACTUALIZARE 11:09 PSD sustine alegerea primarilor din primul tur, iar in ceea ce priveste votul in diaspora doreste ca acesta sa fie organizat de Autoritatea Electorala Permanenta, si nu de Guvern, cu inscrierea alegatorilor pe liste cu sase luni inainte de procesul electoral, a declarat luni premierul Victor Ponta.

Simona Halep, despre gestul lui Eugenie Bouchard: Eu nu as fi facut asa ceva

Jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA, a vorbit despre gestul canadiencei Eugenie Bouchard de a nu-i strange mana Alexandrei Dulgheru la tragerea la sorti de la Fed Cup, subliniind ca totul tine de educatia fiecaruia si ca ea nu ar fi facut niciodata asa ceva, informeaza Mediafax citand Dolce Sport.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )