Libnet.ro
UNICEF

08:16

Simona Halep, eliminata in turul I al probei la dublu de la Stuttgart

B1 B1,
Simona Halep, eliminata in turul I al probei la dublu de la Stuttgart

Perechea Simona Halep/Belinda Bencic a ratat, luni, calificarea in sferturile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului de la Stuttgart, dotat cu premii in valoare totala de 731. 000 de dolari, informeaza. continuă pe B1

Simona Halep, in turul doi la Stuttgart, unde va intalni invingatoarea din meciul Muguruza-Strycova: Romanca este a doua favorita a turneului

Jucatoarea Simona Halep, locul 3 mondial si cap de serie numarul 2, va juca direct in turul secund la turneul WTA Premier de la Stuttgart, unde o va intalni pe invingatoarea din meciul dintre Garbine Muguruza.

Simona Halep, eliminata in primul tur la Stuttgart, la dublu

Perechea Simona Halep/Belinda Bencic Romania/Elvetia) a ratat, luni, calificarea in sferturile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului de la Stuttgart Germania), dotat cu premii in valoare totala de 731. 000 de dolari, relateaza Mediafax.

Simona Halep, direct in turul doi la Stuttgart, unde va intalni invingatoarea din meciul Muguruza-Strycova

Jucatoarea Simona Halep, locul 3 mondial si cap de serie numarul 2, va juca direct in turul secund la turneul WTA Premier de la Stuttgart, cu premii totale de 731. 000 de dolari, unde o va intalni pe invingatoarea din meciul dintre Garbine Muguruza Spania) si Barbora Strycova Cehia), relateaza Mediafax.

Perechea Simona Halep/Belinda Bencic, eliminata in primul tur la Stuttgart

Perechea Simona Halep/Belinda Bencic Romania/Elvetia) a ratat, luni, calificarea in sferturile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului de la Stuttgart Germania), dotat cu premii in valoare totala de 731. 000 de dolari, informeaza site-ul oficial al competitiei, anunta Mediafax. Halep si Bencic au fost invinse, in runda inaugurala, cu scorul de 6-1, 5-7, 10-8, dupa o ora si 32 de minute, de cuplul Chin-Wei Chan/Chen Liang Taiwan/China).

Simona Halep a fost eliminata in primul tur la Stuttgart, la dublu

Perechea Simona Halep/Belinda Bencic Romania/Elvetia) a ratat, luni, calificarea in sferturile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului de la Stuttgart Germania), dotat cu premii in valoare totala .

Simona Halep joaca direct in turul 2 la Stuttgart

Jucatoarea Simona Halep va reveni in circuitul WTA saptamana viitoare la Stuttgart, unde va fi cap de serie numarul 2.

Decizie de ultima ora: Simona Halep joaca azi la Stuttgart!

Simona Halep debuteaza in turneul de la Stuttgart, cel pentru care a si renuntat la partidele din Fed Cup de la Montreal.

Posibilele adversare pentru Simona Halep la Stuttgart

Simona Halep incepe in aceasta saptamana sezonul pe zgura la turneul de la Stuttgart, unde are primul tur liber fiind favorita numarul 2.

Adversar de cosmar pentru Simona Halep la Stuttgart. Romanca trebuie sa-si depaseasca un complex important

Marea absenta a Romaniei de la partida de FED Cup Canada - Romania, Simona Halep, va lua startul saptamana viitoare, la turneul de la Stuttgart.

Simona Halep a felicitat jucatoarele echipei Romaniei pentru calificarea in Grupa Mondiala a Fed Cup

Simona Halep a felicitat, pe pagina personala de Facebook, jucatoarele echipei Romaniei pentru calificarea in Grupa Mondiala a Fed Cup. Echipa Romaniei a jucat meciuri memorabile in Canada! Felicitari fetelor car.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 08:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )