Libnet.ro
UNICEF

09:15

Performanta uriasa la Roland Garros. Horia Tecau joaca doua semifinale

Adevărul Adevărul,
Performanta uriasa la Roland Garros. Horia Tecau joaca doua semifinale

Horia Tecau este romanul cu cela mai bune rezultate la Roland Garros, el urmand sa joace in doua semifinale de la turneul parizian. continuă pe Adevărul

Roland Garros: Horia Tecau joaca marti in sferturile de finala ale probei de dublu

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Romania/Olanda), cap de serie numarul 5, va juca marti impotriva cuplului Vasek Pospisil/Jack Sock Canada/SUA), favorit 2, in sferturile de finala ale probei de dublu de la.

Roland Garros: Horia Tecau, in semifinale la dublu

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Romania/ Olanda) s-a calificat in semifinalele de la Roland Garros, tabloul de dublu masculin. Cei doi au trecut, marti, de Vasek Pospisil/Jack Sock Canada/SUA - favoriti numarul doi), scor 6-3 6-3.

Roland Garros: Horia Tecau si Jean-Julien Rojer s-au calificat in sferturile probei masculine de dublu

Horia Tecau/Jean-Julien Rojer, a cincea favorita, s-a calificat, duminica, in sferturile de finala ale probei masculine de dublu din cadrul turneului de tenis de la Roland Garros, scrie Agerpres. Perechea.

Roland Garros: Horia Tecau, in sferturi la dublu mixt

Perechea Horia Tecau/Katarina Srebotnik Romania/Slovenia) s-a calificat, sambata, in sferturile de fnala ale probei de dublu mixt din cadrul turneului de la Roland Garros si va intalni in faza urmatoare cuplul Maria Jose Martinez Sanchez/Robert Lindstedt Spania/Suedia).

Roland Garros: Horia Tecau si Florin Mergea, adversari in optimile probei masculine de dublu

Tenismenii romani Horia Tecau si Florin Mergea vor fi adversari in optimile de finala ale probei masculine de dublu din cadrul turneului de la Roland Garros, scrie Agerpres. Cuplul romano-indian Florin.

Horia Tecau joaca miercuri in semifinalele probei de dublu mixt, la Roland Garros

Perechea Horia Tecau/Katarina Srebotnik Romania/Slovenia) va juca, miercuri, impotriva cuplului american Bethanie Mattek-Sands/Mike Bryan, cap de serie numarul 2, in semifinalele probei de dublu mixt de la Roland.

Andreea Mitu si Horia Tecau joaca luni la Roland Garros. Vezi la ce ora

Sportiva Cristina-Andreea Mitu, locul 100 WTA, joaca, luni, in optimi la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului, tot atunci urmand sa evolueze in sferturi la dublu mixt si Horia Tecau, scrie.

Roland Garros 2015: Tecau si Rojer, in semifinale! Cea mai buna performanta de la Paris

Horia Tecau si coechipierul sau, olandezul Jean-Julien Rojer, capi de serie numarul 5, s-au calificat in semifinalele turneului de la Roland Garros. Cei doi vor intalni in penultimul act perechea favorita numarul 3.

Horia Tecau ajunge in semifinalele de dublu de la Roland Garros

Perechea formata din Horia Tecau si Jean Julien Rojer s-a calificat, marti, in semifinalele turneului de dublu de la Roland Garros. Pentru Horia Tecau este cel mai bun rezultat din cariera pe zgura de la Paris.

Horia Tecau l-a invins pe Florin Mergea si ajunge in sferturi la Roland Garros

Intr-o zi de duminica marcata de ploaia care a cazut in reprize peste Paris, Horia Tecau si Jean Julien Rojer au obtinut calificarea in sferturile de finala ale turneului masculin de dublu de la Roland Garros.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )