Libnet.ro
UNICEF

22:00

Roland Garros: Horia Tecau si Florin Mergea, adversari in optimile probei masculine de dublu

B1 B1,
Roland Garros: Horia Tecau si Florin Mergea, adversari in optimile probei masculine de dublu

Tenismenii romani Horia Tecau si Florin Mergea vor fi adversari in optimile de finala ale probei masculine de dublu din cadrul turneului de la Roland Garros, scrie Agerpres. Cuplul romano-indian Florin. continuă pe B1

Roland Garros: Horia Tecau si Florin Mergea, in turul doi al turneului de dublu

Echipele din care fac parte jucatorii Horia Tecau si Florin Mergea au obtinut, miercuri, calificarea in mansa secunda a turneului de la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului.

Roland Garros: Horia Tecau s-a calificat in optimile de finala ale probei de dublu mixt

Horia Tecau s-a calificat, miercuri, in optimile de finala ale probei de dublu mixt la Roland Garros, scrie Mediafax. Perechea Horia Tecau/Katarina Srebotnik Romania/Slovenia) a invins, in runda inaugurala,.

Roland Garros: Horia Tecau, in sferturi la dublu mixt

Perechea Horia Tecau/Katarina Srebotnik Romania/Slovenia) s-a calificat, sambata, in sferturile de fnala ale probei de dublu mixt din cadrul turneului de la Roland Garros si va intalni in faza urmatoare cuplul Maria Jose Martinez Sanchez/Robert Lindstedt Spania/Suedia).

Florin Mergea si Rohan Bopanna, in optimile probei de dublu de la Roland Garros

Perechea romano-indiana Florin Mergea/Rohan Bopanna s-a calificat vineri in optimile de finala ale turneului de la Roland Garros, dupa ce au invins cuplul de americani Austin Krajicek si Donald Young, scor 3-6,.

Horia Tecau S-A CALIFICAT in sferturile de finala ale probei de dublu mixt de la Roland Garros

Perechea Horia Tecau/Katarina Srebotnik Romania/Slovenia) s-a calificat, sambata, in sferturile de fnala ale probei de dublu mixt din cadrul turneului de la Roland Garros si va intalni in faza urmatoare cupl.

Roland Garros: Andreea Mitu s-a calificat in optimile de finala

Andreea Mitu, locul 100 WTA, s-a calificat, sambata, in optimile turnelui de la Roland Garros, dupa ce a invins-o pe italianca Francesca Schiavone, locul 92 WTA, cu scorul de 7-5, 6-4, scrie Agerpres. Calificare.

Duel romanesc in optimile de la Roland Garros. Florin Mergea si Horia Tecau, din nou fata in fata

Florin Mergea si Horia Tecau, cei mai buni jucatori de dublu ai Romaniei, se vor infrunta pentru a treia oara in acest an.

Roland Garros: Perechea Florin Mergea/Rohan Bopanna s-a calificat in optimi, unde va intalni cuplul Horia Tecau/Jean-Julien Rojer

Perechea romano-indiana Florin Mergea/Rohan Bopanna s-a calificat vineri in optimile de finala ale turneului de la Roland Garros, dupa ce au invins cuplul de americani Austin Krajicek si Donald Young, scor 3-6,.

Roland Garros: Mergea si Bopanna in optimi, unde vor intalni perechea Tecau/Rojer

Perechea Florin Mergea/Rohan Bopanna Romania/India), favorita 9, s-a calificat in optimile de finala ale turneului de la Roland Garros, unde va intalni cuplul Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Romania/Olanda), cap de serie numarul 5.

Roland Garros 2015: Horia Tecau s-a calificat in optimi, la dublu

Horia Tecau s-a calificat, alaturi de coechipierul sau, olandezul Jean-Julien Rojer, in optimi pe tabloul de dublu masculin de la Roland Garros. Capi de serie numarul 5, cei doi ar putea juca impotriva lui Florin Mergea.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,4895 seconds )