Libnet.ro
UNICEF

00:07

PERICOL: fraudele provoaca pierderi de 150 MIL. euro in asigurari

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
PERICOL: fraudele provoaca pierderi de 150 MIL. euro in asigurari

Fraudele provoaca asiguratorilor pierderi de aproximativ 150 milioane de euro anual, reprezentand pana la 10% din valoarea primelor subscrise, afirma presedintele asociatiei nationale a brokerilor UNSICAR), Bogdan Andriescu. continuă pe Wall-Street Ro

Un grup israelian are 'pe teava' proiecte rezidentiale de peste 10 mil. euro in Bucuresti

Compania Meric Capital, vehicul de investitii al Plotkin Projects din Israel, a lansat un proiect rezidential cu fatada verde in zona Piata Romana din Capitala, o investitie de 2,5 mil. euro si are in plan sa demareze alte doua proiecte rezidentiale,.

Familia Mrad investeste 20-25 mil. euro in 456 de apartamente langa Carrefour Orhideea

Morad Group, entitate controlata de familia Mrad, a demarat anul acesta constructia unui proiect rezidential care va cuprinde la finalizare 456 de apartamente in apropiere de Carrefour Orhideea, investitie totala ce se ridica la 20-25 mil. euro, au.

Hidrolectrica: Am respins propunerea de a vinde energie de 263 mil. euro

Directoratul Hidroelectrica a respins propunerea unui membru privind participarea companiei cu o oferta pe bursa OPCOM pentru vanzarea de energie in valoare de aproape 263 milioane de euro, la cererea firmei Energon PowerGas, considerand ca.

Cine este Ioan Mihaila, retinut de DNA dupa ce a promis o mita de 1,4 mil euro. Apropiat si consilier al ministrului Constantin Nita, descris de presa valceana drept un personaj controversat

Ioan Mihaila, membru al consiliului de supraveghere al Hidroelectrica, retinut miercuri seara in cazul unui dosar de mita in valoare de 1,4 milioane euro, este un apropiat si consilier al ministrului Constantin Nita. Mihaila este o persoana foarte controversata, potrivit publicatiei Indiscret in Oltenia. A fost presedintele CA al Bankcoop iar in urma scandalului creat dupa falimentarea bancii, Mihaila a fost urmarit de autoritati, stand ani buni fugit din tara, precizeaza in publicatia citata.

Un consilier al ministrului Energiei, retinut de procurorii DNA dupa ce a promis o mita de 1,4 mil euro

Un director din Hidroelectrica, Eugen Bradean, si un membru al consiliului de supraveghere al aceleiasi societati, Ioan Mihaila, au fost retinuti miercuri seara in cazul unui dosar de mita in valoare de 1,4 milioane euro pentru incheierea unui contract de furnizare de energie de aproape 263 milioane euro.

Proiect rezidential de 17,5 mil. euro in zona Parcul Circului

Mai multi investitori belgieni si greci au inceput in acest an constructia unui imobil de 100 de locuinte in apropiere de Parcul Circului din Bucuresti, valoarea proiectului, la finalizare, fiind estimata la 17,5 milioane euro.

Finantare URIASA: RCSRDS cauta 350 mil. euro pe pietele externe

RCS RDS, companie controlata de omul de afaceri Zoltan Teszari, va lansa marti, 29 octombrie, o emisiune de obligatiuni pe pietele externe pentru a atrage 350 milioane euro, fondurile urmand sa fie folosite pentru refinantarea datoriilor.

Semnale de revenire pe piata de constructii: Wienerberger ar putea incepe de anul viitor constructia fabricii de 20 mil. euro din Iasi

Wienerberger Romania, filiala locala a unuia dintre cei mai mari producatori de blocuri ceramice caramizi) din Europa, ar putea incepe constructia fabricii din judetul Iasi, o investitie care se ridica la 20 de milioane de euro, chiar de anul viitor,.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2855 seconds )