Libnet.ro
UNICEF

06:00

Pericol de inundatii in Gorj. Hidrologii au emis avertizare de Cod Galben

Adevărul Adevărul,
Pericol de inundatii in Gorj. Hidrologii au emis avertizare de Cod Galben

O atentionare Cod galben de inundatii, valabila incepand din dimineata zilei de miercuri si pana pe 21 aprilie, a fost emisa de hidrologi in noua bazine hidrografice din zona Olteniei, Munteniei si Dobrogei. continuă pe Adevărul

Douasprezece judete din sudul tarii se afla sub avertizare cod galben de inundatii

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a anuntat ca douasprezece judete din sudul tarii sunt, miercuri, sub avertizare cod galben de inundatii, in urma scurgerilor pe versanti, a viiturilor rapide si a cresterilor de debite pe raurile Desnatui, Jiu, Olt, Vedea, Arges, Ialomita si Prahova.

AVERTIZARE. Cod galben de inundatii pana vineri

Rauri din noua bazine hidrografice din zona Olteniei, Munteniei si Dobrogei se vor afla sub cod galben de inundatii pana vineri, la ora 16:00. Conform prognozei Institutului National de Hidrologie.

Judetul Gorj se va afla sub atentionarile de Cod Galben si Cod Portocaliu de precipitatii, ninsori si vant

In urmatoarele zile, judetul Gorj se va afla subt atentionarile meteorologice Cod Galben si Cod Portocaliu de precipitatii, ninsori si vant.

ANM a emis o atentionare de cod galben de vant pentru judetul Tulcea

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, marti, o atentionare de cod galben de vant pentru judetul Tulcea, in vigoare pana la ora 15.

Cod galben de vant in cinci judete / Mare parte din tara, afectata de ploi si vreme rece pana marti dimineata

Administratia Nationale de Meteorologiea emis avertizari cod galben de vant pentru judetele Tulcea, Buzau zona joasa), Braila, Ialomita si Calarasi, valabile luni pana la ora 12.

VIN (si) APELE! Cod galben de inundatii in noua bazine hidrografice!

Hidrologii au emis, marti, o atentionare Cod galben de inundatii, valabila incepand din dimineata zilei de miercuri si pana pe 21 aprilie, in noua bazine hidrografice din zona Olteniei,.

Vremea se raceste. Meteorologii au emis Cod Galben de ingheturi

Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis o avertizare de Cod Galben pentru perioada 18-24 aprilie. in intervalul acestor zile se prevad ingheturi la suprafata solului cu intensitatea de -1. -41057;, izolat in aer 0.

Cod portocaliu de ninsori in zona de munte din 15 judete, cod galben de ploi si vant in restul tarii

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, marti, avertizari cod portocaliu de ninsori pentru 15 judete din zona Carpatilor Orientali, Meridionali si Muntii Banatului si cod galben de ploi si vant pentru restul tarii. Atentionarile sunt valabile.

Avertisment meteo: Cod galben si Cod portocaliu de precipitatii abundente si intensificari ale vantului

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, marti, avertizari Cod galben si Cod portocaliu de precipitatii abundente si intensificari ale vantului, valabile incepand de miercuri.

Cod galben de vant puternic in cinci judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, luni, o atentionare cod galben privind intensificari ale vantului in cinci judete. Atentionarea cod galben este in vigoare pana la ora 12.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,197 seconds )