Libnet.ro
UNICEF

01:05

Persoane anuntate ca au covid in mod eronat din cauza unei greseli de redactare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Persoane anuntate ca au covid in mod eronat din cauza unei greseli de redactare

Eroare la Timisoara, unde parintii si apropiatii unui actor au fost anuntati ca au COVID-19, dar testele erau de fapt negative. Raul Bastean, un actor al Teatrului National din Timisoara a fost confirmat cu noul coronavirus in urma cu 10 zile. S-a plasat in carantina in casa parintilor sai, dupa care a urmat testarea tuturor contactilor directi: parintii sai, bunica si iubita. Ulterior, a primit doua raspunsuri contradictorii. Unul de la ISU Timis si celalalt de la DSP Timis, scrie Digi24. continuă pe Ziarul Bursa

Simona Halep, ingrijorata din cauza unei noi accidentari: Am avut probleme la umar

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala la WTA Praga, dupa un meci foarte complicat cu Barbora Krejcikova. Romanca a pierdut primul set, scor 3-6, dar a pornit apoi o incredibila cursa de urmarire. A castigat urmatoarele doua seturi, scor 7-5, 6-4. in runda urmatoare, Simona o va infrunta pe Magdalena Frech, 22 de .

Cum au ajuns australienii sa creada ca au virusul din cauza unei aplicatii defectuoase

Formularea confuza intr-o versiune timpurie a aplicatiei de detectare coronavirus Covidsafe a produs panica printre oamenii care au crezut ca au contractat coronavirus. Acestia au fost primit.

Cererea de redeschidere a Dosarului 10 august, intarziata cel putin o luna din cauza unei cereri facute de colonelul Cucos

Cererea DIICOT de redeschidere a anchetei in dosarul 10 august nu ajunge direct la Tribunalul Bucuresti, ci va intarzia cel putin o luna la Instanta suprema pentru solutionarea unui recurs la o solicitare de sesizare a Curtii Constitutionale, transmite Agepres.

Staretul Manastirii Stanisoara a murit din cauza Covid-19. De unde a luat boala parintele Arhimandrit

Parintele Arhimandrit Laurentiu Popa, staretul Manastirii Stanisoara, a murit din cauza COVID-19. Acesta s-a infectat cu noul coronavirus in timpul unei reuniuni la Manastirea Cozia si a fost transferat la Institutul National de Boli Infectioase Matei Bals, transmite Mediafax.

Mesaj amenintator al Rusiei pentru Romania. Ce riscam sa patim din cauza trupelor NATO

Planul Statelor Unite ale Americii de a aduce o parte din unitatile militare americane retrase din Germania in Romania, a starnit o reactie extrem de dura din partea Rusiei. Ce putem pati din cauza Nato. Care este mesajul Rusiei Maria Zaharova, purtatoarea de cuvant a Ministerului de Externe al Rusiei critica aspru planurile americanilor de .

Divort cu scandal in showbiz. Fosta vedeta Antena 1 e la cutite cu sotul ei din cauza copiilor

Scandal ca la usa cortului intre doua vedete care s-au iubit! Cunoscuta actrita de seriale de televiziune Ioana Picos se afla in plin proces de divort cu sotul ei, Mihai Fagadaru. Barbatul aduce acuzatii grave vedetei Antena 1 si spune ca nu il lasa sa-si vada copiii, desi are o decizie in instanta de custodie .

Fosta vedeta de la Antena 1, lovitura devastatoare. Faliment intr-o afacere, din cauza pandemiei

Criza cauzata de pandemia de coronavirus a afectat-o forte tare pe fosta stirista de la Antena 1. Deoarece afacerea sa nu mai aducea profit, iar pierderile au fost semnificative. Astfel, Crina Abrudan, caci despre ea este vorba, nu a avut incotro si a pus lacatul pe usa. Crina Abrudan, fosta vedeta de la Antena 1, .

Ramas fara permis din cauza alcoolului, a venit la examenul auto ametit bine: Daca mi l-a luat beat, tot beat il luam inapoi!

Un barbat din Targoviste, care a ramas fara permis din cauza alcoolului, a venit ametit bine la proba practica pentru redobandirea permisului. Daca mi l-a luat beat, tot beat il luam inapoi!, a.

Dizolvarea parlamentului neozeelandez a fost amanata din cauza noilor cazuri de coronavirus

Noua Zeelanda a amanat astazi dizolvarea parlamentului inaintea viitoarelor alegeri, in timp ce in cel mai mare oras al tarii au fost impuse masuri stricte de izolare din cauza unor noi cazuri de coronavirus.

Legist INML Bucuresti: Am participat la peste 15.000 de autopsii, insa cei decedati din cauza COVID arata altfel decat tot ce am vazut (Libertatea)

A aparut o carte despre cauzele mortii COVID-19. Medicul Cristian Stan a sintetizat in acest ghid pentru practicieni descoperirile pe care le-a facut la autopsii. Pe baza observatiilor, medicul spune ca noul coronavirus produce o inflamatie a vaselor mici de sange. Aici cred ca poate fi una dintre cheile pentru gasirea tratamentului, sustine specialistul, potrivit Libertatea. ro.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2387 seconds )