Libnet.ro
UNICEF

10:15

Ramas fara permis din cauza alcoolului, a venit la examenul auto ametit bine: Daca mi l-a luat beat, tot beat il luam inapoi!

B1 B1,
Ramas fara permis din cauza alcoolului, a venit la examenul auto ametit bine: Daca mi l-a luat beat, tot beat il luam inapoi!

Un barbat din Targoviste, care a ramas fara permis din cauza alcoolului, a venit ametit bine la proba practica pentru redobandirea permisului. Daca mi l-a luat beat, tot beat il luam inapoi!, a. continuă pe B1

VIDEO Aproape ireal. Sofer ramas fara permis din cauza bauturii, venit la examinare ametit bine: Beat l-am pierdut, beat vreau sa il iau inapoi

Un barbat din Targoviste care a ramas fara permis de conducere pentru ca a condus baut, a vrut sa ia din nou permisul, in aceeasi stare in care l-a pierdut. Oamenilor legii nu le-a venit sa creada ca un elev s-a urcat in masina de examinare baut bine.

Un barbat din Targoviste s-a dus baut la examenul auto! Explicatia lui este naucitoare

Un barbat din Targoviste care a ramas fara permis de conducere din cauza ca a fost prins baut la volan a mers la examen tot baut. Omul spune ca a vrut sa isi obtina permisul in aceleasi conditii in care l-a pierdut. Avea o alcoolemie de peste 1 atunci cand l-au depistat politistii. Oamenii legii i-au intocmis dosar penal.

Culmea ghinionului in showbiz! Fostul sot s-a logodit, ea a ramas fara iubit

De obicei, norocul tine cu unii mai mult si cu altii mai putin. Este si cazul unei vedete din showbiz-ul romanesc. Fostul ei sot s-a logodit, in timp ce ea a ramas fara iubit. Dupa divortul de Bogdan Jianu 50 de ani), de acum doi ani, cantareata Julia Chelaru 44 de ani) s-a afisat cu .

EXCLUSIV Drama lui Marian Ionescu. Traieste un adevarat calvar din cauza fiului care se drogheaza

Solistul trupei Directia 5 a ajuns in pragul disperarii si nu stie ce sa mai faca pentru a-si scapa fiul de patima drogurilor. Marian si-a internat fiul la dezintoxiare, insa fara succes. EXCLUSIV Marian Ionescu traieste un adevarat cosmar din cauza fiului care se drogheaza Un nou scandal cu droguri in lumea mondena a Capitalei.

Simona Halep, ingrijorata din cauza unei noi accidentari: Am avut probleme la umar

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala la WTA Praga, dupa un meci foarte complicat cu Barbora Krejcikova. Romanca a pierdut primul set, scor 3-6, dar a pornit apoi o incredibila cursa de urmarire. A castigat urmatoarele doua seturi, scor 7-5, 6-4. in runda urmatoare, Simona o va infrunta pe Magdalena Frech, 22 de .

Dizolvarea parlamentului neozeelandez a fost amanata din cauza noilor cazuri de coronavirus

Noua Zeelanda a amanat astazi dizolvarea parlamentului inaintea viitoarelor alegeri, in timp ce in cel mai mare oras al tarii au fost impuse masuri stricte de izolare din cauza unor noi cazuri de coronavirus.

Staretul Manastirii Stanisoara a murit din cauza Covid-19. De unde a luat boala parintele Arhimandrit

Parintele Arhimandrit Laurentiu Popa, staretul Manastirii Stanisoara, a murit din cauza COVID-19. Acesta s-a infectat cu noul coronavirus in timpul unei reuniuni la Manastirea Cozia si a fost transferat la Institutul National de Boli Infectioase Matei Bals, transmite Mediafax.

Meci de Champions League anulat din cauza covid!

Pandemia de coronavirus loveste din nou in sport si o partida din Champions League a fost anulata din cauza aparitiei a doua cazuri de infestare cu noul virus gripal.

Cristi Puiu, atac la CTP din cauza mastilor: Sa ajunga el sa ma scuipe, sa vorbeasca in felul asta

Zilele acestea a avut loc unul din importantele evenimente concurs din lumea cimenatografiei autohtone, este forba de festivalul de film TIFF. Printr participantii la eveniment a fost si regizorul Cristi Puiu care, inaintea proiectiei filmului sau, a avut un discurs populist impotriva purtarii mastilor de protectie. Schimb de replici dure intre Cristi Pui si CTP .

Cu politia la panda pentru a prinde cucuriguuuu: Un italian in varsta de 83 de ani, amendat din cauza cantecului cocosului

Un pensionar din Italia a fost amendat din cauza cocosului sau care continua sa trezeasca vecinii la 4. 30 dimineata, relateaza The Guardian.

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )