Libnet.ro
UNICEF

14:15

Pesta porcina confirmata in judetul Dolj, unde 30 de animale au fost deja ucise. Ce alte masuri au luat autoritatile

Adevărul Adevărul,
Pesta porcina confirmata in judetul Dolj, unde 30 de animale au fost deja ucise. Ce alte masuri au luat autoritatile

Trei localitati riverane Dunarii, din judetul Dolj, au fost afectate de pesta porcina. Primele suspiciuni au aparut dupa ce satenii au gasit in culturi zece porci mistreti morti. Reprezentantii Directiei Sanitar-Vederinare au inceput sa numere animalele din gospodariile oamenilor. continuă pe Adevărul

Noi focare de pesta porcina! ZECI de PORCI si zece MISTRETI cu PESTA PORCINA, gasiti morti pe un camp din Dolj

Este alerta de pesta porcina in Dolj! 10 mistreti au fost gasiti morti pe un camp din judet. Vestea vine dupa ce in ultimele zile, in trei localitati de pe malul Dunarii, zeci de porci au fost ucisi.

FOTO Cine sunt suspectii in cazurile de pesta porcina africana din Valcea: Sursa nu se stie exact

In luna iunie, in Valcea s-au inregistrat trei cazuri de pesta porcina africana: una intr-un fond cinegetic unde a fost gasit un mistret mort, iar alte doua in Babeni, unde, in doua gospodarii au murit trei porci. Au existat cel putin doua persoane banuite de a fi adus aceasta boala in Valcea.

Bulgaria confirma doua cazuri de pesta porcina africana

Agentia pentru Siguranta Alimentelor din Bulgaria BFSA) a confirmat doua cazuri de pesta porcina africana la porcii crescuti in gospodariile din satul Zhernov, in apropierea orasului Plevna, in nordul tarii, transmit BTA si Reuters.

Giurgiu: Un nou focar de pesta porcina confirmat la Valea Dragului

Institutul de Diagnostic in Sanatatea Animalelor IDSA) din Bucuresti a confirmat un nou focar de pesta porcina africana PPA) in localitatea giurgiuveana Valea Dragului, in judet fiind inregistrate in prezent 14 focare de PPA, iar 98 de porci au fost.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )