Libnet.ro
UNICEF

21:00

Peste 1,3 milioane de certificate verzi disponibile la tranzactionare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Peste 1,3 milioane de certificate verzi disponibile la tranzactionare

OPCOM, administratorul bursei noastre de energie, a raportat circa 1,3 milioane de certificate verzi ramase disponibile pentru tranzactionare, din cele emise pentru energia regenerabila E-SRE) produsa in 2013 si din cele emise pentru cea livrata in ianuarie-aprilie 2014. continuă pe Ziarul Bursa

Viitura care a lovit municipiul Husi saptamana trecuta a cauzat pagube de peste 1,5 milioane de lei

Primaria Husi a evaluat pagubele produse de viitura care a lovit municipiul saptamana trecuta, precizand ca valoarea acestora se ridica la peste 1,5 milioane de lei. Apele au distrus 27 de locuinte si au.

Arad: Investitie germana de peste 1,5 milioane euro inaugurata in orasul Ineu

O investitie tip greenfield in valoare de peste 1,5 milioane de euro, apartinand companiei germane Stanzwerk Wetter AG si care va produce produce mecanisme si sisteme de rabatere pentru mobila, a fost inaugurata, marti, in orasul aradean Ineu, relateaza Agerpres.

Lichiditate de peste 2,4 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 10. 364,4 lei 2. 427,37 euro).

Finala Champions League va fi urmarita de peste 200 de milioane de telespectatori din lumea intreaga

Finala LigiiCampionilor la fotbal pe care o vor juca sambata, la Lisabona, Real Madrid si Atletico Madrid, va fi urmarita de peste 200 de milioane de telespectatori din circa 200 de tari din lume. Meciul va.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )