Libnet.ro
UNICEF

01:05

Peste 10 milioane de carduri de sanatate au ajuns la romani

România Liberă România Liberă,
Peste 10 milioane de carduri de sanatate au ajuns la romani

Posta Romana a predat peste 10,7 milioane de carduri de sanatate catre asigurati. Astfel, rata de distribuire a cardurilor preluate prin servicii postale este de aproximativ 95% la nivelul intregii tari. continuă pe România Liberă

Peste 10 milioane de carduri de sanatate au ajuns la romani

Posta Romana a predat peste 10,7 milioane de carduri de sanatate catre asigurati. Astazi, rata de distribuire a cardurilor preluate prin servicii postale este de aproximativ 95% la nivelul intregii tari.

CNAS: Peste 10,7 milioane de asigurati au primit cardurile nationale de sanatate

Peste 10,7 milioane de asigurati au primit cardurile nationale de sanatate, astfel ca rata de distribuire la nivel national a ajuns la 95 la suta, informeaza, joi, Casa Nationala de Asigurari de Sanatate.

CNAS: Peste 10,7 milioane de asigurati si-au primit cardurile nationale de sanatate

Peste 10,7 milioane de asigurati din toata tara si-au primit cardurile nationale de sanatate, adica 95%, informeaza un comunicat de presa al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS). In Bucuresti, 81% din asigurati au primit pana acum cardul de sanatate.

Evaziune de 10 milioane de euro cu masini second-hand

Peste 200 de politisti fac, sambata, 47 de perchezitii in judetele Cluj, Alba si Prahova, intr-un caz de evaziune fiscala cu un prejudiciu de 10 milioane de euro, fiind vizate persoane care au achizitionat masini second-hand din spatiul intracomunitar, fara sa plateasca TVA.

Perchezitii in Cluj, Alba si Prahova, intr-un caz de evaziune cu un prejudiciu de 10 milioane de euro

Peste 200 de politisti fac, sambata, 47 de perchezitii in judetele Cluj, Alba si Prahova, intr-un caz de evaziune fiscala cu un prejudiciu de 10 milioane de euro, fiind vizate persoane care au achizitionat masini second-hand din spatiul intracomunitar, fara sa plateasca TVA, anunta Mediafax. Potrivit unui comunicat al Politiei Judetene Cluj, perchezitiile au loc la 47 de adrese din Cluj, Alba si Prahova, la sediile sociale ale unor firme si la locuintele unor persoane suspectate de evaziune fiscala.

Perchezitii in Cluj, Alba si Prahova, intr-un caz de evaziune cu un prejudiciu de 10 milioane de euro

Peste 200 de politisti fac, sambata, 47 de perchezitii in judetele Cluj, Alba si Prahova, intr-un caz de evaziune fiscala cu un prejudiciu de 10 milioane de euro, fiind vizate persoane care au achizitionat .

47 de perchezitii pentru evaziune cu masini second-hand. Gaura la bugetul de stat: 10 milioane euro

Peste 200 de politisti fac 47 de perchezitii in judetele Cluj, Alba si Prahova, intr-un caz de evaziune fiscala cu un prejudiciu de 10 milioane de euro. Sunt vizate persoane care au achizitionat masini second-hand din spatiul intracomunitar, fara sa.

Uzinele Sodice Govora, investitie de 10 milioane euro

Presedintele Ciech Group, Dariusz Krawczyk, a lansat oficial astazi o investitie de 10 milioane euro facuta la Uzinele Sodice Govora USG), constand dintr-un nou calcinator si echipamentele aferente acestuia, potrivit unui comunicat trimis redactiei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )