Libnet.ro
UNICEF

15:45

Peste 100 de sate din 39 de comune din judetul Buzau, izolate din nou din cauza viscolului

B1 B1,
Peste 100 de sate din 39 de comune din judetul Buzau, izolate din nou din cauza viscolului

Peste 100 de sate din 39 de comune din judetul Buzau sunt izolate, miercuri dupa-amiaza, din cauza viscolului. Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Buzau, Vasile. continuă pe B1

Cinci sate din Vrancea, izolate in continuare.

Aproximativ 4. 000 de oameni din cinci sate sunt in continuare izolati, marti dupa-amiaza, din cauza zapezii, in timp ce trei drumuri judetene raman inchise, relateaza Mediafax. Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Vrancea, Cristina Duta, la ora transmiterii acestei stiri, in judet mai sunt izolate cinci sate din doua comune. Citeste si: Trei elicoptere ale MAI, trimise in Braila, Buzau si Galati Astfel, raman izolate satele Bogza si Voietin din .

15 sate din judetul Braila si 3 din Galati sunt in continuare izolate de zapada

Trei localitati din judetul Galati sunt inca izolate, miercuri, din cauza ninsorilor, un drum national - DN 24 D - si doua drumuri judetene fiind blocate, in timp ce in judetul Braila sunt izolate 15 sate.

Scolile din judetul Buzau raman inchise si marti

Toate institutiile de invatamant din judetul Buzau raman inchise si marti. Potrivit unui anunt facut de Inspectoratul Scolar Judetean, ramane de vazut daca situatia se va mentine si pe parcursul zilei de miercuri.

VIDEO Elicopterul SMURD a inceput misiunile de salvare cu o tanara din judetul Buzau

La solicitarea Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Buzau, vicepremierul si ministrul Afacerior Interne, Gabriel Oprea, a dispus ca un elicopter al Inspectoratului General de Aviatie al M. sa execute o misiune de salvare a unei persoane din judetul Buzau.

Toate scolile si gradinitele din judetul Buzau vor fi inchise luni

Toate unitatile de invatamant din judetul Buzau vor fi inchise luni. Decizia a fost luata in aceasta dimineata de conducerea Inspectoratului Scolar Judetean Buzau. Este posibil ca unele scoli sa ramana inchise si marti.

CFR Calatori: Peste 100 de trenuri au fost anulate si trei linii au fost inchise

Liniile de cale ferata Bucuresti Sud - Oltenita, Ploiesti - Urziceni si Cilibia - C. Rosetti sunt inchise si au fost anulate peste 100 de trenuri, intarzierile fiind si de peste 11 ore, potrivit datelor.

CFR: 3 linii inchise si peste 100 de trenuri anulate

Liniile de cale ferata Bucuresti Sud - Oltenita, Ploiesti - Urziceni si Cilibia - C. Rosetti sunt inchise si au fost anulate peste 100 de trenuri, intarzierile fiind si de peste 11 ore, potrivit datelor.

Braila: 4 drumuri nationale inchise, locuitorii din 12 comune izolati.

Patru din cele cinci drumuri nationale din judetul Braila, precum si 13 drumuri judetene sunt inchise, luni dimineata, din cauza zapezii, fiind izolate 12 comune cu 20 de sate apartinatoare, in timp ce opt localitati sunt nealimentate cu energie electrica, transmite Mediafax. Prefectul judetului Braila, Gheorghi Obreja, a declarat, luni, DN 23 Braila-Focsani, DN 22 Braila-Ramnicu Sarat, DN 21 Braila-Slobozia si DN 2 B Braila-Buzau sunt blocate. El a precizat ca DN 22 B Braila-Galati Dig a fost .

Drumuri blocate de autoritati, in judetul Buzau

Potrivit informatiilor primite din partea Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta, la ora 15. 00, nu mai putin de 39 de unitati administrativ-teritoriale erau afectate de viscolul puternic. La aceeasi ora, la Buzau, erau minus 6,8 grade C, la Rm. Sarat minus 7 grade C si la Patarlagele minus 7,8 grade C, umiditatea era cuprinsa intre 70 si 90%, iar vantul batea cu viteze de 1,6 12 m/s.

Un mort si un disparut, bilantul sumbru al urgiei abatute peste judetul Buzau

Un barbat de 42 de ani din localitatea Aldeni, comuna Cernatesti, a fost descoperit inghetat, marti, la marginea localitatii Baesti, in punctul numit La Fantana. Cristi Zaharia nu a mai raspuns la telefon de luni de la ora 18, cand sora sa a incercat sa-i comunice ca tatal lor a suferit un accident vascular cerebral. Un alt barbat a disparut in urma cu patru zile, in zona fermei Frasinu, de langa municipiul Buzau.

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )