Libnet.ro
UNICEF

08:00

15 sate din judetul Braila si 3 din Galati sunt in continuare izolate de zapada

B1 B1,
15 sate din judetul Braila si 3 din Galati sunt in continuare izolate de zapada

Trei localitati din judetul Galati sunt inca izolate, miercuri, din cauza ninsorilor, un drum national - DN 24 D - si doua drumuri judetene fiind blocate, in timp ce in judetul Braila sunt izolate 15 sate. continuă pe B1

UPDATE. Alimente pentru oamenii din Braila, Buzau, Galati, Vaslui si Vrancea. ...

UPDATE: Peste 240 de militari participa la actiunile de deszapezire in judetele Vrancea, Braila, Valcea, Buzau si Galati, conform Mediafax. Astfel, la Maicanesti si Ciorasti, in judetul Vrancea, 100 de militari cu patru autocamioane deszapezesc caile de acces, iar in localitatea Gemenele, din judetul Braila, militarii insotesc o echipa ENEL care actioneaza pentru remedierea defectiunilor la reteaua de distributie a curentului electric. In judetul Braila, la Scortaru Nou, si in judetul .

Peste 100 de sate din 39 de comune din judetul Buzau, izolate din nou din cauza viscolului

Peste 100 de sate din 39 de comune din judetul Buzau sunt izolate, miercuri dupa-amiaza, din cauza viscolului. Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Buzau, Vasile.

Ajutoare pentru oamenii din Braila, Buzau, Galati, Vaslui si Vrancea.

Guvernul va aproba, miercuri, acordarea de ajutoare umanitare de urgenta pentru persoanele afectate de zapada din judetele Braila, Buzau, Galati, Vaslui si Vrancea. Ajutoarele vor fi acordate sub forma unor produse, scoase din rezervele de stat, iar furnizarea ajutoarelor, cu titlu gratuit, va fi aprobata prin hotarare de guvern. Peste 200 de locuinte din Buzau, Vrancea si Braila au fost deszapezite de jandarmi, pompieri, militari si politisti, in unele localitati din judetul Buzau fiind .

Traficul feroviar in judetul Braila a fost inchis, toate trenurile au fost anulate

Traficul feroviar in judetul Braila a fost inchis si toate trenurile au fost anulate, miercuri seara, in conditiile in care in cursul zilei au fost inchise toate drumurile judetene si nationale din judet.

Guvernul aproba acordarea de ajutoare persoanelor afectate de zapada din Braila, Buzau, Galati, Vaslui si Vrancea

Persoanele afectate de zapada din judetele Braila, Buzau, Galati, Vaslui si Vrancea vor primi ajutoare din partea Guvernului. Potrivit Mediafax, Executivul va aproba miercuri o hotarare de guvern prin care vor fi.

Week-end prelungit pentru scolarii din judetul Braila

Toate scolile din afara muncipiului Braila vor fi inchise luni si marti. in municipiului Braila, scolile vor functiona pentru ca strazile vor fi curatate dezapada, potrivit Inspectoratului Scolar Judetean Braila.

Braila: 20 de sate cu aproximativ 4.000 de gospodarii, in continuare izolate. 13 drumuri judetene sunt blocate

Douazeci de sate din judetul Braila, in care sunt aproximativ 4. 000 de gospodarii, sunt in continuare izolate de zapada, marti, in timp ce 13 drumuri judetene sunt blocate, a declarat purtatorul de cuvant al.

Cinci sate din Vrancea, izolate in continuare.

Aproximativ 4. 000 de oameni din cinci sate sunt in continuare izolati, marti dupa-amiaza, din cauza zapezii, in timp ce trei drumuri judetene raman inchise, relateaza Mediafax. Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Vrancea, Cristina Duta, la ora transmiterii acestei stiri, in judet mai sunt izolate cinci sate din doua comune. Citeste si: Trei elicoptere ale MAI, trimise in Braila, Buzau si Galati Astfel, raman izolate satele Bogza si Voietin din .

in judetul Braila pana si prefectul a ramas inzapezit

In judetul Braila pana si prefectul a ramas inzapezit. Gheorghi Obreja, cel care ar trebui sa coordoneze toate activitatile de deszapezire, spune ca viscolul foarte puternic ingreuneaza mult.

Judetul Braila este in acest moment complet izolat de restul tarii

Judetul Braila este in acest moment complet izolat de restul tarii. La fel si municipiul, de unde nimeni nu are voie sa iasa. Toate drumurile nationale care strabat judetul au fost inchise, iar echipajele de.

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )