Libnet.ro
UNICEF

23:00

Peste 1.000 de persoane au murit din cauza caniculei in Pakistan

Antena3 Antena3,
Peste 1.000 de persoane au murit din cauza caniculei in Pakistan

Peste 1. 000 de persoane au murit din cauza valului de caldura care afecteaza sudul Pakistanului, in timp ce alte cateva mii primesc ingrijiri medicale, au anuntat oficialii joi, relateaza DPA. Karachi, capitala pr. continuă pe Antena3

Pakistan: Peste 1.000 de oameni au murit din cauza caniculei care afecteaza sudul tarii

Valul de caldura care afecteaza sudul Pakistanului a facut peste 1. 000 de victime, alte cateva mii de persoane fiind supuse ingrijirilor medicale, informeaza DPA. Peste 950 de persoane au murit la Karachi si.

Peste 1.000 de morti din cauza caniculei in Pakistan. Ce masuri au luat Guvernul si liderii religiosi

Peste 1. 000 de persoane au murit din cauza valului de caldura care afecteaza sudul Pakistanului, in timp ce alte cateva mii primesc ingrijiri medicale, au anuntat oficialii joi. Guvernul a instalat 100 de centre de ajutor in Karachi, in timp ce liderii religiosi au emis miercuri un decret care le cere persoanelor bolnave si vulnerabile sa evite postul in timpul Ramadanului.

140 de oameni au murit in Pakistan din cauza caniculei

Cel putin 140 de oameni au murit din cauza caniculei in orasul pakistanez Karachi, al doilea ca marime din tara, informeaza Mediafax. Temperaturile au ajuns sambata chiar si la 44,8 grade Censiul, maximul.

Pakistan: Cel putin 700 de morti din cauza caniculei

Canicula din provincia Sindh, sudul Pakistanului, a facut numeroase victime. Numarul persoanelor decedate din aceasta cauza a ajuns la 700. Numarul acestora s-ar putea majora. 000 de persoane au fost tratate in.

increderea in economia Germaniei SE iNRAUTATESTE, din cauza Greciei

Increderea consumatorilor in economia Germaniei se va inrautati usor in iulie din cauza crizei din Grecia, anticipeaza compania de cercetare a pietei GfK, transmite MarketWatch, conform Mediafax. Un indice.

Varsovia: Un avion de pasageri a aterizat de urgenta pe aeroportul Modlin, din cauza unor suspiciuni ca la bord s-ar afla o substanta exploziva

Un avion de linie a aterizat de urgenta joi pe aeroportul Modlin, de langa de Varsovia, din cauza suspiciunii ca la bord ar fi existat o substanta exploziva, informeaza Reuters, citand un purtator de cuvant.

Marc Anthony, dat in judecata de o companie olandeza din cauza unor concerte in Europa

Mac Anthony a fost dat in judecata din cauza unor concerte pe care ar fi trebuit sa le sustina in Europa. Compania olandeza de divertisment spune ca Mac Anthony a acceptat sa sustina o serie de concerte in.

Tunul antigrindina, inventia care ii sperie pe localnicii a doua localitati din Vaslui si Iasi: Din cauza asta nu a mai plouat

Localnicii din comuna vasluiana Codaesti, impreuna cu cei din comuna ieseana Ciortesti sunt revoltati pentru ca din cauza unui tun antigrindina care alunga norii de ploaie ori de cate ori se aduna deasupra.

VIDEO Canicula a ucis 500 de oameni in Pakistan

Numarul persoanelor care au murit din cauza valului de caldura care afecteaza provincia Sindh din sudul Pakistanului a ajuns, marti, la 500, au anuntat oficialii, in timp ce alte cateva mii sunt internate in spitale, relateaza DPA.

Un avion Ryanair a fost blocat la sol in Polonia din cauza unei amenintari cu bomba

Un avion de pasageri al companiei Ryanair a fost blocat la sol, astazi dimineata, pe aeroportul Modlin din Varsovia in urma unei amenintari cu bomba, relateaza BBC News Online .

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )