Libnet.ro
UNICEF

15:00

Peste 11.000 de posturi vacante, cele mai multe in Bucuresti, Cluj, Iasi, Brasov si Timis.

România Liberă România Liberă,
Peste 11.000 de posturi vacante, cele mai multe in Bucuresti, Cluj, Iasi, Brasov si Timis.

Peste 11. 000 de locuri de munca sunt disponibile, la nivel national, cele mai multe fiind in Capitala si in judetele Cluj, Iasi, Brasov, Timis, Hunedoara, Bistrita-Nasaud, Arges si Constanta, a anuntat, vineri, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). Potrivit datelor centralizate de ANOFM, la nivel national sunt inregistrate 11. 037 de locuri de munca. Cele mai multe posturi vacante sunt in Bucuresti 718) si in judetele Cluj 1. 365), Iasi 696), Brasov 590), Timis 480), . continuă pe România Liberă

ANOFM: Peste 11.000 de posturi vacante, cele mai multe in Bucuresti

Peste 11. 000 de locuri de munca sunt disponibile, la nivel national, cele mai multe fiind in Capitala si in judetele Cluj, Iasi, Brasov, Timis, Hunedoara, Bistrita-Nasaud, Arges si Constanta, a anuntat, vineri, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei.

Cele mai multe locuinte au fost construite in mediul rural

Cele mai multe locuinte au fost construite, in al doilea trimestru, in mediul rural, respectiv 54,8 %, fata de 45,2%, in mediul urban.

Un TOP surprinzator: Care sunt tarile cu cele mai multe AVIOANE MILITARE din lume.

Aviatia militara si-a primit botezul in timpul Primului Razboi Mondial. Incepand de atunci, tehnologia a evoluat enorm si a condus catre modelele de avioane invizibile pe radar, care pot depasi cu usurinta viteza sunetului, iar rachetele si proiectilele isi ating tintele cu mare precizie. Pentru a intocmi clasamentul ilustrat in galeria foto de mai sus, site-ul globalfirepower. com a luat in considerare numarul total de avioane militare pe care le detin statele lumii, inclusiv avioanele fara .

Peste 11.000 de locuri de munca scoase la concurs prin Agentia pentru Ocuparea Fortei de Munca

Peste 11. 000 de locuri de munca sunt disponibile, la nivel national. Cele mai multe dintre acestea sunt in Capitala si in judetele Cluj, Iasi, Brasov, Timis, Hunedoara, Bistrita-Nasaud, Arges si Constanta. Anuntul a fost facut vineri de Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

Studiu: Barbatii din India fac cel mai putin sex din lume, in timp ce britanicele au cele mai multe aventuri

Barbatii din India fac cel mai putin sex din lume, reiese dintr-un studiu la nivel global comandat de o revista pentru barbati din aceasta tara. Pentru acest sondaj, realizat de revista Mens Health, au fost.

Turcia isi intareste granita cu Siria, mobilizand mai multe unitati de blindate in zona de frontiera

Turcia isi intareste frontiera cu Siria, mai multe posturi de televiziune turce relatand ca unitati suplimentare de blindate au fost mobilizate in provinciile Kilis, Gaziantep si Hatay, informeaza agentia.

FOTO: Care sunt cele mai impresionante PROFETII din toate timpurile, care s-au ADEVERIT.

Cele mai impresionante previziuni au parut, intotdeauna, ridicole atunci cand au fost emise, insa multe dintre ele au devenit realitate. Dupa cum spunea scriitorul Arthur Clarke, daca, printr-un miracol, un profet din trecut ar fi putut descrie viitorul exact asa cum cum se prezinta astazi, previziunile sale ar fi parut atat de absurde, incat ar fi starnit hohote de ras. Publicatia Business Insider a intocmit o lista cu cele mai impresionante profetii care au fost facute vreodata si care .

Cele mai bune spectacole de teatru independent au fost premiate la UNDERCLOUD 2013.

Intre 20 si 31 august, cele mai importante productii de teatru independent s-au adunat sub norul prietenos de la Muzeul Taranului Roman. Timp de 12 zile, la UNDERCLOUD Festivalul de Teatru Independent de orice) au avut loc 28 de evenimente. Peste sase mii de spectatori prezenti la festival au putut vedea pe scena actori consacrati precum Maia Morgenstern, Horatiu Malaele, Marius Manole, Medeea Marinescu sau Marian Ralea dar si un numar mare de actori la inceput de drum, au putut .

Mai multe televiziuni din SUA au castigat procesul cu un site care difuza ilegal programele TV

Mai multe televiziuni din SUA au castigat in instanta un important proces cu un site care difuza programele acestora, fara niciun drept de difuzare. Site-ul FilmOn permite utilizatorilor sa urmareasca live.

Un suporter maghiar a fost batut de mai multe persoane, in zona Unirii din Capitala

Un suporter maghiar a fost batut de mai multe persoane, vineri, in zona Unirii din Capitala, dupa ce a iesit din grupul in care se afla pentru a merge la un supermarket, potrivit unor oficial ai Politiei Capitalei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3185 seconds )