Libnet.ro
UNICEF

06:15

Un suporter maghiar a fost batut de mai multe persoane, in zona Unirii din Capitala

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Un suporter maghiar a fost batut de mai multe persoane, in zona Unirii din Capitala

Un suporter maghiar a fost batut de mai multe persoane, vineri, in zona Unirii din Capitala, dupa ce a iesit din grupul in care se afla pentru a merge la un supermarket, potrivit unor oficial ai Politiei Capitalei. continuă pe Wall-Street Ro

Romania vs Ungaria: Un suporter maghiar a fost batut de mai multi necunscuti in zona bulevardului Corneliu Coposu

Un suporter maghiar a fost batut, in cursul zilei de vineri, de mai multe persoane necunoscute in zona bulevardului Corneliu Coposu din Capitala, informeaza Agerpres. Acesta a refuzat insa spitalizarea, primind ingrijiri medicale de la paramedicii SMURD.

Un barbat din Targu Jiu, la spital dupa ce ar fi fost batut de mai multi politisti

Un barbat din Targu Jiu a ajuns de urgenta la spital, dupa ce sustine el, a fost batut fara mila de oamenii legii. Acesta declara ca a fost oprit de catre o patrula a Inspectoratului Judetean de Politie.

Altercatie intre suporterii ungari si cei romani in Piata Unirii. Un maghiar a fost ranit.

Un suporter maghiar a fost batut de mai multe persoane, vineri, in zona Unirii din Capitala, dupa ce a iesit din grupul in care se afla pentru a merge la un supermarket, informeaza Mediafax. Incidentul a fost anuntat prin numarul de urgenta 112 in jurul orei 13. 45, au spus oficialii Politiei Capitalei. Suporterul agresat a iesit din grupul in care se afla, pentru a face cumparaturi, moment in care a fost atacat de patru sau cinci persoane, care l-au lovit si apoi au fugit. Barbatul are rani .

Un barbat din Targu Jiu ajuns la spital cu lovituri pe corp sustine ca a fost batut de politisti

Un barbat de 38 de ani, din Targu Jiu, ajuns la spital, joi, cu mai multe lovituri pe corp, sustine ca a fost batut de mai multi politisti, IPJ Gorj confirmand deschiderea unei anchete pentru a clarifica faptele sesizate de acesta, potrivit Mediafax.

Turcia isi intareste granita cu Siria, mobilizand mai multe unitati de blindate in zona de frontiera

Turcia isi intareste frontiera cu Siria, mai multe posturi de televiziune turce relatand ca unitati suplimentare de blindate au fost mobilizate in provinciile Kilis, Gaziantep si Hatay, informeaza agentia.

Ziua Muncii sarbatorita cu focuri de arma. Trei persoane au fost ucise si mai multe sunt ranite

Trei oameni au murit si alti sapte au fost raniti cu focuri de arma, la Chicago, chiar in ziua in care americanii sarbatoresc Ziua Muncii, scrie Chicago Tribune. Printre victime se numara si un.

A ajuns in COMA la spital dupa ce a fost batut cu bestialitate de POLITISTI. Motivul este uluitor

Un barbat din Gorj a ajuns in coma la spital dupa ce, sustine el, a fost batut crunt de politisti. Omul spune ca a fost agresat pentru ca nu avea asupra sa actele de identitate cand a fost oprit de.

Traiul la comun, cu bune si rele. De ce trebuie sa tii cont atunci cand locuiesti cu mai multe generatii sub acelasi acoperis?

Fenomenul generatiilor multiple care convietuiesc sub acelasi acoperis este global. Traversam o perioada grea din punct de vedere economic, tot mai multi oameni raman fara loc de munca, altii risca sa-si piarda casele pentru ca nu mai au cum sa-si achite datoriile. Pentru a evita acest deznodamant, multe persoane aleg sa se mute impreuna cu parintii, iar propriile locuinte sunt inchiriate pentru a putea sa-si achite ratele la banci.

Cele mai multe locuinte au fost construite in mediul rural

Cele mai multe locuinte au fost construite, in al doilea trimestru, in mediul rural, respectiv 54,8 %, fata de 45,2%, in mediul urban.

Doi veri din Barlad, urmariti internationali pentru mai multe furturi in Ialia, prinsi de poitistii romani

Doi barbati din Barlad, unul de 40 de ani si celalalt de 23 de ani, au fost prinsi de politisti, ei fiind dati in urmarire internationala de autoritatile italiene, dupa ce au comis mai multe furturi de cupru, timp de 6 luni, in Peninsula.

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1989 seconds )