Libnet.ro
UNICEF

07:15

Peste 1.300 de apeluri la ambulanta Bucuresti-Ilfov in ultimele 24 de ore: Zeci de persoane au lesinat din cauza caldurii

B1 B1,
Peste 1.300 de apeluri la ambulanta Bucuresti-Ilfov in ultimele 24 de ore: Zeci de persoane au lesinat din cauza caldurii

Peste 1. 300 de apeluri au fost inregistrate la Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov in ultimele 24 de ore, dintre care 70 au fost lesinuri in locuri publice, a declarat managerul SABI, dr. Alis Grasu. Este. continuă pe B1

Peste 1.300 de apeluri la ambulanta in ultimele 24 de ore, 70 de bucuresteni au lesinat pe strada

Peste 1. 300 de apeluri au fost inregistrate la Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov SABI) in ultimele 24 de ore, mai mult de jumatate fiind pentru urgente, dintre care 70 au fost lesinuri in locuri publice, a declarat marti managerului Serviciului de Ambulanta Bucuresti-Ilfov SABI), dr. Alis Grasu.

Bucuresti: Peste 1.300 de apeluri la ambulanta in ultimele 24 de ore; 70 de persoane au lesinat in spatii publice

Peste 1. 300 de apeluri au fost inregistrate la Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov SABI) in ultimele 24 de ore, mai mult de jumatate fiind pentru urgente, dintre care 70 au fost lesinuri in locuri publice, a declarat marti, pentru Mediafax, managerului SABI, dr. Alis Grasu.

Canicula face deja victime: 20 de persoane au solicitat Ambulanta, in ultimele 24 de ore, in ...

Douazeci de persoane din Timisoara au solicitat, in ultimele 24 de ore, interventia Ambulantei, dupa ce s-au simtit rau din cauza caniculei, majoritatea fiind preluate de la stranduri, biserici, din parcuri sau statii de tramvai, relateaza Mediafax. Directorul Serviciului de Ambulanta Timis, Iancu Leonida, a declarat, luni, ca, in ultimele 24 de ore, 20 de persoane au sunat la Ambulanta, dupa ce s-au simtit rau din cauza caniculei, cazurile inregistrandu-se la Timisoara. Citeste si COD .

Canicula face deja victime: Zeci de persoane au ajuns la spital, in ultimele 24 de ore.

Douazeci de persoane din Timisoara au solicitat, in ultimele 24 de ore, interventia Ambulantei, dupa ce s-au simtit rau din cauza caniculei, majoritatea fiind preluate de la stranduri, biserici, din parcuri sau statii de tramvai, relateaza Mediafax. In Cluj, un numar de 30 de persoane, majoritatea in varsta, au fost transportate la spital, duminica, dupa ce au lesinat in locuri publice. Citeste si COD PORTOCALIU DE CANICULA. Vezi care sunt judetele cu temperaturi INSUPORTABILE La nivelul .

Bucuresti: 70 de persoane au lesinat din cauza caniculei.

Peste 1. 300 de apeluri au fost inregistrate la Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov SABI) in ultimele 24 de ore, mai mult de jumatate fiind pentru urgente, a explicat managerul SABI, relateaza Mediafax. Este vorba despre 1. 344 de cazuri inregistrate de luni dimineata, ora 8:00, pana marti dimineata la aceeasi ora. Dintre acestea, 685 au fost urgente, dintre care 70, lesinuri in locuri publice. In acelasi interval, au fost inregistrate 124 de lipotimii, dintre care 70 in locuri publice, a .

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1945 seconds )