Libnet.ro
UNICEF

05:00

Bucuresti: 70 de persoane au lesinat din cauza caniculei.

România Liberă România Liberă,
Bucuresti: 70 de persoane au lesinat din cauza caniculei.

Peste 1. 300 de apeluri au fost inregistrate la Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov SABI) in ultimele 24 de ore, mai mult de jumatate fiind pentru urgente, a explicat managerul SABI, relateaza Mediafax. Este vorba despre 1. 344 de cazuri inregistrate de luni dimineata, ora 8:00, pana marti dimineata la aceeasi ora. Dintre acestea, 685 au fost urgente, dintre care 70, lesinuri in locuri publice. In acelasi interval, au fost inregistrate 124 de lipotimii, dintre care 70 in locuri publice, a . continuă pe România Liberă

Bucuresti: Peste 550 de apeluri la Serviciul de Ambulanta, 48 de persoane au lesinat din cauza caldurii excesive

Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov a inregistrat, luni, in intervalul 08:00 - 15:00, peste 550 de apeluri, 48 dintre acestea fiind pentru persoane care au lesinat din cauza caldurii in spatii publice.

CFR anunta iNTARZIERI la trenuri de aproape o ora, din cauza caniculei.

Viteza trenurilor pe mai multe sectii de circulatie a fost redusa din cauza temperaturilor ridicate, ceea ce duce la intarzieri, in medie, de 15 - 20 de minute si de pana la 50 - 60 de minute la trenurile de lung parcurs, informeaza CFR, conform Mediafax. Compania Nationala de Cai Ferate CFR SA a anuntat luni ca, din cauza temperaturilor ridicate, au fost introduse limitari de viteza in circulatia trenurilor pe mai multe sectii de circulatie de pe raza celor opt regionale de cale ferata: .

Posibil incendiu la salina Praid, in Harghita: Aproximativ 800 de persoane, evacuate din cauza fumului gros

Turistii aflati in salina Praid si mai multi angajati au fost evacuati, marti, din cauza unui posibil incendiu care a fost semnalat in interior. Purtatorul de cuvant al salinei, Alina Ciubotariu, a.

intarzieri de zeci si sute de minute pentru trenurile CFR: Compania a impus restrictii din cauza caniculei

CFR Calatori a introdus restrictii de circulatie in toate cele opt regionale din tara, in urma temperaturilor ridicate din ultimele zile. Noile masuri genereaza deja intarzieri de zeci sau chiar sute de.

Peste 1.300 de apeluri la ambulanta Bucuresti-Ilfov in ultimele 24 de ore: Zeci de persoane au lesinat din cauza caldurii

Peste 1. 300 de apeluri au fost inregistrate la Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov in ultimele 24 de ore, dintre care 70 au fost lesinuri in locuri publice, a declarat managerul SABI, dr. Alis Grasu. Este.

Directorul Ambulantei Cluj: Numarul apelurilor la Ambulanta a crescut cu 50%. N-avem persoane decedate din cauza caniculei

In cea mai calda zi a anului, numarul apelurilor de urgenta catre Serviciul de Ambulanta a ajuns la 300, cu 50% mai mult fata de o zi normala. Au fost 10 cazuri in care persoanelor li s-a facut rau in spatiile publice.

Consumul de energie electrica a crescut considerabil din cauza caniculei

Canicula ridica la cote maxime consumul de energie electrica in Romania. Luni, in prima zi in care meteorologii au emis avertizare cod portocaliu, cand termometrelele au aratat si 40 de grade Celsius, consumul.

Bucuresti: Peste 1.300 de apeluri la ambulanta in ultimele 24 de ore; 70 de persoane au lesinat in spatii publice

Peste 1. 300 de apeluri au fost inregistrate la Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov SABI) in ultimele 24 de ore, mai mult de jumatate fiind pentru urgente, dintre care 70 au fost lesinuri in locuri publice, a declarat marti, pentru Mediafax, managerului SABI, dr. Alis Grasu.

Pietarii, amendati cu 60.000 de lei pentru produse stricate din cauza caniculei

Inspectorii Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor ANPC) au aplicat amenzi in valoare de 60. 000 de lei dupa ce acestia au gasit mai multe produse stricate in doua piete din Bucuresti.

Incendii peste incendii din cauza caniculei

Primele zile de cod galben si portocaliu de canicula au produs pagube materiale insemnate. Sub razele nemiloase ale soarelui, vegetatia si asa uscata de caldura s-a aprins rapid, amenintand locuintele si chiar vietile mai multor teleormaneni. in numai trei zile incendiile au provocat pagube de aproximativ 170 de milioane de lei vechi.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )