Libnet.ro
UNICEF

16:30

Peste 1.500 de persoane, la un protest organizat la Alba Iulia pentru sustinerea familiei Bodnariu

Adevărul Adevărul,
Peste 1.500 de persoane, la un protest organizat la Alba Iulia pentru sustinerea familiei Bodnariu

Peste 1. 500 de persoane au participat, sambata, la Alba Iulia la un mars si un miting organizat pentru sustinerea familiei Bodnariu din Norvegia, ramasa fara copii dupa ce acestia au fost luati,in urma cu cinci luni, de Serviciul pentru Protectia Copilului din Norvegia Barnevernet). continuă pe Adevărul

Regele Ludovic cel Mare, in vizita la Alba Iulia. A vrut sa-l aresteze pe episcopul cetatii pentru ca nu l-a primit in oras

Alba Iulia a fost de-a lungul secolelor unul dintre locurile importante pentru marii conducatori ai vremurilor. Unul dintre acestia a fost regele Ludovic cel Mare, care, in cursul unei domnii de patru decenii, a ajuns in Transilvania, respectiv la Alba Iulia, in sapte randuri.

Bunuri arheologice dacice sustrase de patru cetateni cehi din Muntii Orastiei, recuperate de procurori din Alba Iulia

Procurori ai Parchetului de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia au recuperat, in perioada 11-14. 2016, prin cooperare judiciara internationala cu autoritatile competente din Republica Ceha, mai multe loturi de bunuri arheologice dacice, din argint, cupru, bronz si fier, precum si loturi monetare din argint si bronz.

Personalitatea lui Adalbert Cserni, arheologul care a descoperit palatul guvernatorului celor trei Dacii, in dezbatere internationala la Alba Iulia

La conferinta internationala de la Alba Iulia participa reprezentanti ai unor prestigioase institutii universitare si muzeale din Anglia, Austria, Franta, Rusia si Ungaria, precum si din Romania. Evenimentul marcheaza un secol de la moartea lui Adalbert Cserni.

Atractie turistica noua in Cetatea Alba Iulia: punct de belvedere amenajat in turnul Catedralei Romano-Catolice

Arhiepiscopia Romano-Catolica a finalizat lucrarile la punctul de belvedere din Turnul Sudic al Catedralei Sf Mihail din Cetatea Alba Carolina. Noua atractie turistica va permite vizualizarea panoramica a Cetatii si a orasului Alba Iulia.

Dosarul de evaziune fiscala de 4 milioane lei cu afaceri din fier vechi: 12 persoane retinute de IPJ Alba

Politistii din Alba Iulia au retinut 12 persoane in dosarul de evaziune fiscala din activitati economice cu fier vechi in care au efectuat, marti, 47 de perchezitii in 8 judete. Persoanele retinute vor fi prezentate miercuri in fata procurorilor de la Parchetul de pe langa Tribunalul Alba.

inchisoare cu executare pentru unul dintre complicii lui Alexandru Bartus, evadatul din arestul IPJ Cluj

Cristian Moldovan, tanarul de 24 de ani din Alba Iulia acuzat de complicitate in cazul infractorului Alexandru Cristian Bartus, evadat din arestul IPJ Cluj, a fost trasportat la Penitenciarul Aiud unde va avea de executat un an si 10 luni de inchisoare. Danut Balan a primit o condamnare cu suspendare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )