Libnet.ro
UNICEF

01:06

inchisoare cu executare pentru unul dintre complicii lui Alexandru Bartus, evadatul din arestul IPJ Cluj

Adevărul Adevărul,
inchisoare cu executare pentru unul dintre complicii lui Alexandru Bartus, evadatul din arestul IPJ Cluj

Cristian Moldovan, tanarul de 24 de ani din Alba Iulia acuzat de complicitate in cazul infractorului Alexandru Cristian Bartus, evadat din arestul IPJ Cluj, a fost trasportat la Penitenciarul Aiud unde va avea de executat un an si 10 luni de inchisoare. Danut Balan a primit o condamnare cu suspendare. continuă pe Adevărul

Procurorii DNA au cerut inchisoare cu executare pentru inculpatii din dosarul Antena Group-RCSRDS

La termenul de miercuri din dosarul Antena Group-RCSRDS, procurorii DNA au cerut pedepse de inchisoare cu executare pentru cei cercetati in cauza iar pentru firmele vizate, amenda penala. Procurorii DNA au cerut magistratilor Curtii de Apel.

Dosarul Antena Group RCSRDS: Procurorii DNA cer pedepse de cel putin 5 ani de inchisoare cu executare pentru Dan Voiculescu si fiica sa, Camelia

Nou termen in dosarul de santaj Antena Group - RCS RDS. Conducerea Antena Group ar putea ajunge in spatele gratiilor dupa ce procurorii DNA au cerut cel putin 5 ani de inchisoare pentru.

EurActiv: Unul dintre agentii Mossad care o spionau pe Laura Codruta Kovesi a fugit din tara

Unul dintre suspectii urmariti de autoritati pentru spionaj asupra Laurei Codruta Kovesi si a familiei sale a reusit sa fuga de sub supraveghere si sa treaca granita, scrie euractiv. ro. Este vorba despre unul dintre fostii ofiteri Mossad implicati in actiunea din Romania a firmei private Black Cube.

Ce onorariu a primit pentru misiune unul dintre spionii care au indimidat-o pe Kovesi

Weiner Ron, unul dintre cei doi israelieni angajati de firma Black Cube pentru intimidarea procurorului sef al DNA Laura Codruta Kovesi, a primit 5. 000 de euro pentru aceasta misiune, au declarat surse judiciare, citate.

5.000 de euro a primit unul dintre israelienii angajati pentru a o intimida pe Kovesi,

5000 de euro a primit unul dintre israelienii angajati de firma Black Cube pentru intimidarea procurorului sef al DNA Laura Kovesi, au declarat surse judiciare.

Unul dintre suspectii in cazul spionajului asupra Laurei Codruta Kovesi a reusit sa fuga din Romania, cu un taxi, pe la Giurgiu

Unul dintre suspectii urmariti pentru spionaj asupra Laurei Codruta Kovesi si a unor membri ai familiei sale a fugit de sub supraveghere si a trecut granita in Bulgaria, potrivit unor surse judiciare,.

EurActiv: Unul dintre agentii Mossad care o spionau pe Laura Codruta Kovesi a fugit din tara

Unul dintre suspectii urmariti de autoritati pentru spionaj asupra Laurei Codruta Kovesi si a familiei sale a reusit sa fuga de sub supraveghere si sa treaca granita, scrie euractiv. ro. Este vorba despre.

Pilotul roman Claudiu David va fi unul dintre protagonistii festivalului prin care BMW isi sarbatoreste centenarul

Pilotul roman Claudiu David va fi unul dintre protagonistii centenarului BMW, sarbatorit in perioada 9-11 septembrie. Timp de trei zile, artisti internationali de prestigiu si piloti vor sarbatori impreuna cu publicul 100 de ani de BMW, in Munchen.

Senatorul Marius Isaila, condamnat la 4 ani de inchisoare cu executare. Decizia nu este insa definitiva

Senatorul Marius Isaila a fost condamnat la 4 ani de inchisoare cu executare pentru trafic de influenta dupa ce acesta, printre altele, ar fi cerut bani in schimbul interventiei pentru blocarea unui control ANAF si pentru atribuirea de contracte pe bani publici.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )