Libnet.ro
UNICEF

21:15

Peste 16.000 locuri de munca vacante astazi la nivel national

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Peste 16.000 locuri de munca vacante astazi la nivel national

Un numar de 16. 210 locuri de munca sunt disponibile astazi in intreaga tara, cele mai multe fiind in Cluj, Bucuresti, Prahova si Arges, iar cele mai putine in judetele Bacau, Mehedinti, Suceava si Caras-Severin, potrivit unui comunicat al Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM) trimis astazi redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

ANOFM: Peste 16.000 de locuri de munca vacante la nivel national

210 de locuri de munca sunt disponibile la nivel national, cele mai multe fiind in Capitala si in judetele Cluj, Prahova, Arges, Arad si Iasi, iar cele mai putine in Bacau, Mehedinti si Suceava,.

Peste 16.000 de posturi vacante, disponibile la nivel national. in ce domeniu iti poti gasi un job

Peste 16. 000 de locuri de munca sunt disponibile la nivel national, cele mai multe fiind in Capitala si in judetele Cluj, Prahova, Arges, Arad si Iasi, iar cele mai putine in Bacau, Mehedinti si Suceava,.

Peste 15.000 de locuri de munca disponibile la nivel national prin ANOFM

Persoanele aflate in cautarea unui job au la dispozitie peste 15. 000 de locuri de munca, potrivit Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM), cele mai multe vizand persoanele cu studii medii si muncitorii calificati.

Aproape 16.000 de locuri de munca disponibile, joi, la nivel national

Aproape 16. 000 de locuri de munca sunt disponibile, joi, la nivel national, informeaza Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). Cele mai multe slujbe se gasesc in Cluj, Buucresti si Prahova, iar cei mai cautati sunt programatorii, specialistii in marketing si muncitorii necalificati la montarea pieselor.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )