Libnet.ro
UNICEF

06:00

Peste 20 de persoane angajate la Spitalul Judetean au ramas fara salarii pe card

Adevărul Adevărul,
Peste 20 de persoane angajate la Spitalul Judetean au ramas fara salarii pe card

Persoanele in cauza au fost informate prin sms alert ca s-au retras bani din contul lor, fara ca ele sa fie cele care au retras banii. Colegii lor din spital sunt speriati sa nu fie ei urmatorii pagubiti. continuă pe Adevărul

Huawei anunta o crestere de peste 20% in 2017

Huawei si-a consolidat prezenta pe segmentul de smartphone-uri in 26 de piete din regiunea CEE and Nordic, din Stockholm si pana in Atena, inregistrand o crestere a vanzarilor de la an la an cu peste 20% mai mare, potrivit unui comunicat de presa remis Redactiei.

Peste 2.700 de abonati au ramas fara curent electric din cauza viscolului. in ce zone sunt cele mai grave probleme

Peste 2. 700 de abonati au ramas fara curent electric din cauza vantului puternic. Din cauza conditiilor meteo deosebite au fost afectate retelele electrice din raza de activitate a societatii E-Distributie Dobrogea.

Spitalul Judetean de Urgenta din Craiova, afectat de o pana majora de curent

O pana majora de curent a afectat miercuri, la orele pranzului, Spitalul Judetean de Urgenta din Craiova. Cele mai mari probleme se pun in cazul pacientilor aflati in operatie.

UPDATE Spitalul Judetean de Urgenta din Craiova, afectat de o pana majora de curent

O pana majora de curent a afectat miercuri, la orele pranzului, Spitalul Judetean de Urgenta din Craiova. Cele mai mari probleme s-au pus in cazul pacientilor aflati in operatie.

O femeie a ramas fara mani dupa ce a hranit cainele din curte

O femeie in varsta de 59 de ani a ramas fara ambele maini dupa ce a incercat sa hraneasca patrupedul fiicei ei. intamplarea de necrezut a avut loc in comuna Sadova.

RMN gratis pentru valceni. Spitalul Judetean Valcea are specialisti pentru aparatura care va veni in doua luni

Potrivit declaratiei directorului Spitalului Judetean din Valcea, dr. Dan Ponoran, peste o luna, maxim doua, cand primul aparat RMN va intra in dotarea unei unitati spitalicesti de stat din judet, aparatura nu va mai sta nefolosita din lipsa de specialisti.

Mihai Tudose a ramas fara sprijin politic si si-a prezentat demisia. Cine va fi premier interimar (VIDEO)

UPDATE: Potrivit unor surse, in cadrul sedintei s-a votat pentru retragerea sprijinului politic al premierului, iar premierul Mihai Tudose si-ar fi anuntat demisia. Potrivit acelorasi surse,.

O femeie A GASIT pe strada peste 20.000 de lei! AFLA ce a facut cu banii

O femeie din municipiul Constanta a gasit pe strada peste 20. 000 de lei pierduti cu doua zile inainte de o batrana, in varsta de 83 de ani. Femeia care a gasit banii nu a stat pr.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )