Libnet.ro
UNICEF

07:15

Peste 22.000 de locuri de munca, disponibile marti. Cele mai multe joburi, in Bucuresti si Cluj

România Liberă România Liberă,
Peste 22.000 de locuri de munca, disponibile marti. Cele mai multe joburi, in Bucuresti si Cluj

210 locuri de munca sunt disponibile, marti, in toata tara, informeaza un comunicat al Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). Cele mai multe joburi se gasesc in Bucuresti si in judetele Cluj, Prahova, Iasi, Satu-Mare si Arges. continuă pe România Liberă

Peste 21.200 de locuri de munca, disponibile luni in toata tara

Aproximativ 21. 240 de locuri de munca sunt disponibile, luni, in toata tara, arata Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). Cele mai multe joburi se gasesc in Bucuresti si in judetele Cluj, Prahova, Iasi, Satu-Mare si Arad.

Parrot Zik 2.0: Cele mai destepte casti devin si mai bune

Dupa ce prima generatie de Parrot Zik a obtinut un amalgam de premii la nivel global, cei de la Parrot au decis sa lanseze versiunea 2. 0 Considerate de multi ca fiind cele mai inteligente perechi de casti disponibile la ora actuala, desi au deja o vechime de aproximativ doi ani, castile Parrot Zik nu au fost niciodata perfecte. Din acest motiv, cei de la Parrot au decis sa lanseze versiunea 2. 0 a popularului gadget. La baza, aceste casti functioneaza prinBluetooth [].

TOP 10: cele mai valoroase banci din lume

PublicatiaThe Richestprezinta care sunt cele mai valoroase banci din lume, conform valorilor de piata ale acestora.

Victor Ponta, pentru CNN: Independenta energetica, unul dintre cele mai importante elemente de stabilitate si prosperitate in regiune

Independenta energetica reprezinta unul dintre cele mai importante elemente de stabilitate si prosperitate in regiune. Afirmatia a fost facuta de premierul Victor Ponta in cadrul unei interventii la postul.

FOTO Vicepremierul Romaniei, L. Dragnea: Palatul Brancovenesc de la Potlogi, unul dintre cele mai importante obiective din Romania

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, vineri, in Dambovita, ca Palatul Brancovenesc de la Potlogi, poate deveni unul dintre cele mai importante obiective turistice din tara. El a inspectat personal lucrari de reabilitare cu fonduri europene de la Palat.

Peste 600 de cutremure, produse in 36 de ore in California: Cele mai puternice au avut magnitudinea de 3,8 grade

Regiunea Mammoth Lakes, cu cea mai intensa activitate vulcanica dinstatul american California, a fost zguduita in mai putin de 36 de ore de peste 600 de cutremure de magnitudine mica, scrie LA Times. Seri.

Review iPhone 6 (Plus): cele mai bune terminale Apple; dar sunt si cele mai bune din piata?

In ciuda vanzarilor record, Apple se confrunta cu concurenta din ce in ce mai mare, fanatici pro Android sau fanatici contra fanboys ai companiei americane urmand sa loveasca din ce in ce mai puternic in afacerile.

Cele mai valoroase banci din lume: chinezii au cele mai multe reprezentante in TOP 10

Sunt multe moduri prin care bancile pot fi evaluate, prin profitabilitate, dupa marimea activelor sau in cel mai simplu mod, prin capitalizare. Investitorii sunt cei mai in masura sa stabileasca valoarea unei companii si capitalizarea reflecta astfel.

Cele mai bogate persoane din Statele Unite ale Americii

Forbes a publicat luni clasamentul The Forbes 400 al celor mai bogati oameni din Statele Unite ale Americii. Primul loc este ocupat, la fel ca in ultimii 20 de ani, de Bill Gates, co-fondatorul Microsoft Corporation.

FOTO. Studentii sunt nemultumiti de taxele mari din acest an universitar. Care sunt cele mai SCUMPE universitati

Studentii reclama cresterea taxelor de studiu in acest an universitar si cer alocarea mai multor fonduri pentru educatie, conform unui comunicat al Aliantei Nationale a Organizatiilor Studentesti din Romania ANOSR). Astfel, studentii atrag atentia ca 38% dintre universitati au crescut taxele de scolarizare, iar 24% dintre ele ii taxeaza pe studenti pentru sustinerea examenului de licenta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )