Libnet.ro
UNICEF

23:45

Cele mai bogate persoane din Statele Unite ale Americii

Adevărul Adevărul,
Cele mai bogate persoane din Statele Unite ale Americii

Forbes a publicat luni clasamentul The Forbes 400 al celor mai bogati oameni din Statele Unite ale Americii. Primul loc este ocupat, la fel ca in ultimii 20 de ani, de Bill Gates, co-fondatorul Microsoft Corporation. continuă pe Adevărul

Preturile la porumb si soia, la cele mai scazute niveluri din ultimii ani

Cotatiile futures la porumb evoluau astazi in jurul celor mai scazute valori din ultimii cinci ani, in timp ce cotatiile la soia boabe au coborat la cel mai scazut nivel de la inceputul lui 2010, in conditiile in recolta din SUA se anunta a fi un record, transmite Bloomberg.

Business report: Cum au fost obligate cele mai multe firme din Romania sa creasca salariile; Arin Stanescu, administratorul judicar al fostelor combinate Mechel: Am trimis o lada de documente catre Directia Antifrauda; Pretul carburantilor a cazut sub pr

Romgaz si Petrom vor sa livreze gaz Republicii Moldova. Romgaz si Petrom au inaintat cate o oferta companiei de stat din Republica Moldova pentru livrarea de gaze prin conducta Iasi - Ungheni, a precizat Departamentul pentru. BERD crediteaza Petrom cu 200 milioane de dolari. Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) a aranjat un imprumut sindicalizat in valoare de 200 de milioane de dolari pentru compania petroliera.

FOTO Vicepremierul Romaniei, L. Dragnea: Palatul Brancovenesc de la Potlogi, unul dintre cele mai importante obiective din Romania

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, vineri, in Dambovita, ca Palatul Brancovenesc de la Potlogi, poate deveni unul dintre cele mai importante obiective turistice din tara. El a inspectat personal lucrari de reabilitare cu fonduri europene de la Palat.

Utile: Cele mai eficiente metode naturale de intarire a sistemului imunitar; Tratament inovativ pentru osteoartrita, cu refacerea partiala a genunchiului; Ce boli poti sa ai daca ti se strica dintii repede

Boala silentioasa care vine din paine. Cum stii daca o ai?Este una dintre cele mai comune boli din lume, insa in multe cazuri este asimptomatica. O anemie care. Suplimentele de fier administrate in timpul sarcinii ar putea influenta riscul de autism. Suplimentele de fier administrate viitoarelor mame in timpul sarcinii.

Confruntare intre Ionut Chirila si Marius Sumudica. Cele mai amuzante declaratii din razboiul celor doi

Fara performante remarcabile, dar guralivi din cale afara, Marius Sumudica si Ionut Chirila se intalnesc astazi in premiera cu ocazia meciului dintre Iasi si Chiajna, ora 18. 30 Look TV).

Bursele din SUA si Canada au inchis in crestere

Bursele din Statele Unite ale Americii si Canada au inchis sedinta de tranzactionare de ieri in crestere.

Bursele din SUA au deschis in crestere

Bursele din Statele Unite ale Americii au deschis sedinta de tranzactionare de astazi in crestere.

Presedintele Camerei Reprezentantilor: Statele Unite ar putea fi nevoite sa trimita trupe in Irak

Statele Unite ar putea sa fie nevoite sa trimita trupe combatante in Irak pentru a distruge grupul terorist Stat Islamic, a declarat John Boehner, presedintele republican al Camerei Reprezentantilor, informeaza.

Victor Ponta, pentru CNN: Independenta energetica, unul dintre cele mai importante elemente de stabilitate si prosperitate in regiune

Independenta energetica reprezinta unul dintre cele mai importante elemente de stabilitate si prosperitate in regiune. Afirmatia a fost facuta de premierul Victor Ponta in cadrul unei interventii la postul.

Cel mai scump cocktail din lume se bea intr-un bar londonez. Pretul: 11.500 euro

Un restaurant londonez a creat cel mai scump cocktail din lume, care costa 11. 500 de euro, iar bautura este dedicata actritei si cantaretei Grace Jones, celebra pentru aparitia in filmul Perspectiva unei crime din seria James.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )