Libnet.ro
UNICEF

18:15

Peste 30 de dari pot fi platite direct cu cardul prin Spatiul Privat Virtual de pe site-ul ANAF

Adevărul Adevărul,
Peste 30 de dari pot fi platite direct cu cardul prin Spatiul Privat Virtual de pe site-ul ANAF

Mai bine de 30 de impozite si contributii pot fi platite direct cu cardul catre stat, a informat vineri ANAF, precizand ca persoanele inregistrate in Spatiul Privat Virtual beneficiaza de noi facilitati. continuă pe Adevărul

Exporturile au scazut la jumatate in aprilie, prima luna de blocaj complet datorat pandemiei. Importurile au fost mai rezistente, contractia lor fiind de putin peste 30%

Exporturile Romaniei s-au injumatatit in aprilie iar importurile s-au contractat cu putin peste 30% tot in aprilie, prima luna de blocaj complet ca urmare a pandemiei de coronavirus, arata datele Institutului National de Statistica transmise marti. in primele 4 luni, Romania a exportat mirfuri de circa 20 de miliarde de euro, iar importurile au totalizat 26 de miliarde euro. Astfel, deficitul balantei comerciale in perioada 1. IV 2020 a fost de 6 miliarde de euro, mai mare cu aproape un miliard de euro decat cel inregistrat in perioada 1. IV 2019, mai arata datele Statistice.

Misterul vechi de peste 30 de ani. S-a aflat cine l-a omorat, de fapt, pe politician

Procurorii suedezi au anuntat ca au stabilit cine este asasinul premierului Olof Palme, care a fost impuscat in plina strada in anul 1986, punand capat astfel unui mister vechi de 34 de ani, a relatat BBC. Palme a fost impuscat in spate Anchetatorii au spus ca asasinul este Stig Engstorm, cunoscut si ca Omul Skandia, .

Peste 30 milioane lei pentru un sistem al managementului de trafic in Targu Mures

Un sistem de gestionare a traficului in Municipiul Targu Mures se va realiza printr-un nou contract de finantare nerambursabila finantat prin fonduri Regio.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )