Libnet.ro
UNICEF

07:00

Peste 40 de TIR-uri, oprite in Vama Albita.

România Liberă România Liberă,
Peste 40 de TIR-uri, oprite in Vama Albita.

Peste 40 de TIR-uri care au intrat in tara joi dimineata din Republica Moldova sunt oprite in Vama Albita, din cauza ninsorii, conform Mediafax. Traficul rutier pentru masinile de peste 7,5 tone este restrictionat, joi la pranz, intre Vama Albita si municipiul Husi, din cauza unor sectoare de drum in panta impracticabile pe DN 24B E 581), ca urmare a formarii poleiului pe sosea. Citeste si: Buzau: Patru drumuri nationale si 20 de drumuri judetene inchise, 40 de localitati izolate In aceste . continuă pe România Liberă

Zeci de TIR-uri, blocate in Vama Albita.

Peste 60 de TIR-uri care au intrat in tara din Republica Moldova sunt oprite in Vama Albita, luni dimineata, multe dintre ele de peste 24 de ore, iar alte 40 de autotrenuri sunt blocate la iesirea din municipiul Barlad, in conditiile in care drumurile din judetele din sudul Moldovei sunt inzapezite. Potrivit autoritatilor de frontiera vasluiene, 40 de autotrenuri sunt stationate, luni, in Vama Albita, majoritatea de mai bine de 24 de ore, iar alte peste 20 se afla la control pe sensul de .

UPDATE. TIR-urile blocate in Vama Albita si-au reluat cursele.

UPDATE: Cele 40 de TIR-uri blocate in Vama Albita isi pot relua cursele, dupa ce au fost ridicate restrictiile de circulatie, conform Mediafax. --- Peste 40 de TIR-uri care au intrat in tara joi dimineata din Republica Moldova sunt oprite in Vama Albita, din cauza ninsorii, conform Mediafax. Traficul rutier pentru masinile de peste 7,5 tone este restrictionat, joi la pranz, intre Vama Albita si municipiul Husi, din cauza unor sectoare de drum in panta impracticabile pe DN 24B E 581), ca .

Zeci de tiruri oprite in Vama Albita din cauza zapezii. Alte trei tiruri sunt blocate la intrarea in municipiul Husi

Un numar de 40 de tiruri au fost oprite, in aceasta dimineata, de politistii de frontiera in Vama Albita, din cauza vremii nefavorabile si a stratului de zapada gros pe unele portiuni ale drumului european E 581.

Buzau: 60 de TIR-uri si 80 de autoturisme, blocate de aproape 48 de ore pe drumuri.

Aproximativ 60 de TIR-uri si 80 de autoturisme sunt blocate de aproape 48 de ore pe soseaua de centura a municipiului Buzau, la intrarea in judetul Buzau dinspre Bucuresti, pe DN 2, dar si in Ramnicu Sarat, drumurile fiind inchise, de sambata, din cauza viscolului si a zapezii, relateaza Mediafax. Potrivit centralizarilor realizate de politisti in filtrele organizate dupa blocarea soselelor, la Buzau sunt parcate pe marginea drumului 36 de TIR-uri, in zona Vamii Buzau, in timp ce la Ramnicu .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )