Libnet.ro
UNICEF

06:00

Peste o suta de clujeni l-au huiduit pe presedintele Consiliului Judetean si i-au cerut demisia

Adevărul Adevărul,
Peste o suta de clujeni l-au huiduit pe presedintele Consiliului Judetean si i-au cerut demisia

Peste o suta de persoane au protestat, marti, 9 iulie, in fata Consiliului Judetean Cluj, fiind nemultumiti de subevaluarea despagubirilor pentru terenurile pe care se construieste noua pista a Aeroportului International. Acestia l-au huiduit pe pesedintele CJ Cluj, Horea Uioreanu, si i-au cerut demisia. continuă pe Adevărul

Peste o suta de clujeni l-au huiduit pe presedintele Consiliulu Judetean si i-au cerut demisia

Peste o suta de persoane au protestat, marti, 9 iulie, in fata Consiliului Judetean Cluj, fiind nemultumiti de subevaluarea despagubirilor pentru terenurile pe care se construieste noua pista a Aeroportului International. Acestia l-au huiduit pe pesedintele CJ Cluj, Horea Uioreanu, si i-au cerut demisia.

Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Horea Uioreanu, vrea sa fie seful liberalilor clujeni

Horea Uioreanu, presedintele Consiliului Judetean Cluj, a anuntat, duminica, 7 iulie, intentia de a candida la sefia PNL Cluj. Alegerile sunt programate in toamna, pe 14 septembrie. Liderul actual, senatorul Marius Nicoara, a declarat ca nu va mai doreste un nou mandat.

Presedintele Consiliului Judetean Cluj vrea sefia filialei judetene a PNL

Presedintele Consiliului Judetean CJ) Cluj, Horea Uioreanu, si-a anuntat, duminica, intentia de a candida la sefia filialei judetene a PNL, la alegerile programate in 14 septembrie, in conditiile in care.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )