Libnet.ro
UNICEF

09:00

Petitia privind demisia presedintelui Mohamed Morsi, semnata de 22 milioane de egipteni.

România Liberă România Liberă,
Petitia privind demisia presedintelui Mohamed Morsi, semnata de 22 milioane de egipteni.

Organizatorii campaniei Tamarrod rebeliune, in araba), care reclama demisia presedintelui islamist egiptean Mohamed Morsi, au anuntat sambata ca petitia lor a fost semnata de peste 22 de milioane de persoane. Am adunat 22. 465 de semnaturi pentru petitia noastra, a declarat Mahmoud Badr, un purtator de cuvant al Tamarrod, intr-o conferinta de presa, cu o zi inaintea unei manifestatii, in fata palatului prezidential, care reclama plecarea de la putere a sefului statului. Campania a . continuă pe România Liberă

Proteste in Egipt: Opozitia anunta ca petitia privind demisia lui Morsi a fost semnata de 22 de milioane de egipteni

Organizatorii campaniei Tamarrod rebeliune, in araba), care reclama demisia presedintelui islamist egiptean Mohamed Morsi, au anuntat sambata ca petitia lor a fost semnata de peste 22 de milioane de persoane, relateaza AFP.

Peste 22 de milioane de egipteni au semnat o petitie privind demisia lui Morsi

Organizatorii campaniei Tamarrod rebeliune, in araba), care reclama demisia presedintelui islamist egiptean Mohamed Morsi, au anuntat sambata ca petitia lor a fost semnata de peste 22 de milioane de persoane,.

Mohamed Morsi recunoaste ca a facut greseli de cand este presedinte, dar avertizeaza ca protestatarii ameninta sa paralizeze tara

Presedintele egiptean Mohamed Morsi a avertizat ca tensiunile ameninta sa paralizeze tara. intr-un discurs televizat care a marcat implinirea unui an de mandat, Morsi a recunoscut, totusi, ca a facut anumite greseli de cand a devenit presedinte.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )