Libnet.ro
UNICEF

09:00

Petre Stancioi a fost condamnat la patru ani si jumatate de inchisoare in dosarul furturilor din vile de lux

Adevărul Adevărul,
Petre Stancioi a fost condamnat la patru ani si jumatate de inchisoare in dosarul furturilor din vile de lux

Petre Stancioi, fostul patron al clubului FTE, a fost condamnat de Judecatoria Targu Jiu in dosarul privind furturile din vile de lux. Acesta este considerat un individ periculos, astfel ca se afla in arest preventiv. continuă pe Adevărul

Barbatul care l-a ucis pe suporterul dinamovist Bubu a fost condamnat la 14 ani de inchisoare

Tanarul care a ucis un suporter dinamovist, in august 2016, a fost condamnat la 14 ani de inchisoare, de catre Tribunalul Bucuresti, scrie Mediafax .

Politica departe de Bucuresti: inca un condamnat sustinut de PSD Teleorman, la alegerile locale partiale din 11 iunie. Emilian Marcusanu a fost condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare cu suspendare

PSD a desemnat drept candidat la o- -primarie din Teleorman un condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare cu suspendare pentru abuz in serviciu. Social-democratii si-au exonerat colegul de responsabilitati, desi a produs un prejudiciu de 86. 000 lei.

Femeia care si-a omorat fiul cu mai multe lovituri de ciocan, condamnata definitiv la ani grei de inchisoare

Lucia Groza 64 de ani), femeia din Ploiesti care in toamna anului trecut si-a omorat baiatul in varsta de 41 de ani cu mai multe lovituri de ciocan, a fost condamnata definitiv la 12 ani de inchisoare.

14 ani de inchisoare pentru suporterul stelist care a ucis un fan al echipei Dinamo, dupa un derby

Alexandru Badea, suporterul stelist care a ucis un fan al echipei Dinamo, dupa un derby Steaua - Dinamo, a primit 14 ani de inchisoare. Tragedia s-a petrecut in urma cu un an, dupa un meci Steaua -.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )