Libnet.ro
UNICEF

14:00

Petro Porosenko, despre vizita lui Vladimir Putin in Crimeea: Este o sfidare la adresa lumii civilizate

B1 B1,
Petro Porosenko, despre vizita lui Vladimir Putin in Crimeea: Este o sfidare la adresa lumii civilizate

Presedintele ucrainean Petro Porosenko a calificat vizita omologului sau rus, Vladimir Putin, in Crimeea drept o sfidare la adresa lumii civilizate, apreciind ca gestul liderului de la Kremlin va duce la. continuă pe B1

Porosenko, despre vizita lui Putin in Crimeea: Este o sfidare la adresa lumii civilizate

Presedintele ucrainean Petro Porosenko a calificat drept o sfidare la adresa lumii civilizate vizita pe care omologul sau rus Vladimir Putin o efectueaza luni in Crimeea si a estimat ca gestul liderului de la .

Vladimir Putin a efectuat o vizita in Crimeea. Reactia lui Porosenko

Vladimir Putin, presedintele Rusiei, a efectuat luni o vizita in Crimeea, cu ocazia unei intalniri a membrilor Consiliului de Stat organizata pe tema dezvoltarii turismului in Rusia. Porosenko a catalogat vizita drept o sfidare la adresa lumii civilizate.

Vladimir Putin a facut o vizita in Crimeea. Lider al minoritatii tatare: Criminalul se intoarce mereu la locul crimei

Vladimir Putin, presedintele Rusiei, a efectuat luni o vizita in Crimeea, cu ocazia unei intalniri a membrilor Consiliului de Stat organizata pe tema dezvoltarii turismului in Rusia, informeaza site-ul agentiei de presa ucrainene Unian, citat de Mediafax.

Vladimir Putin, vizita in Crimeea: Criminalul se intoarce mereu la scena crimei

Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, a efectuat luni o vizita in Crimeea cu ocazia unei intalniri a membrilor Consiliului de Stat organizata pe tema dezvoltarii turismului in Rusia. Prioritatile acestui.

Vladimir Putin a efectuat o vizita in Crimeea

Presedintele rus Vladimir Putin a efectuat luni o vizita in peninsula Crimeea, cu ocazia unei intalniri a membrilor Consiliului de Stat organizata pe tema dezvoltarii turismului in Rusia, informeaza site-ul agentiei de presa ucrainene Unian.

Vladimir Putin, in vizita in Crimeea

Vladimir Putin, presedintele Rusiei, a efectuat luni o vizita in Crimeea, cu ocazia unei intalniri a membrilor Consiliului de Stat organizata pe tema dezvoltarii turismului in Rusia, informeaza site-ul.

Vladimir Putin: Statutul Bulgariei de membra a NATO nu inseamna ca Rusia nu-si va dezvolta relatiile cu aceasta tara

Statutul Bulgariei de membra a NATO nu inseamna ca Rusia nu-si va dezvolta relatiile cu aceasta tara, a declarat luni presedintele rus Vladimir Putin, in timpul unei reuniuni desfasurate in peninsula anexata Crimeea, reuniune dedicata in special promovarii turismului in aceasta zona, informeaza agentiile de presa rusesti, citate de Agerpres.

A fost lansat smartwatch-ul inspirat de Vladimir Putin: cat costa si cum arata

Poate cea mai inedita varianta a Apple Watch este una care poarta semnatura lui Vladimir Putin. Pretul este, desigur, pe masura. Ceasul a fost produs de Caviar Perna Penna, o companie de bijuterii ruso-italiana, si costa aproximativ 3. 000 de dolari. Pe langa semnatura lui Vladimir Putin, designul ceasului mai include si skyline-ul Rusiei, precum si [] A fost lansat smartwatch-ul inspirat de Vladimir Putin: cat costa si cum arata Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )