Libnet.ro
UNICEF

01:05

Petro Porosenko vrea inlocuirea rusei cu engleza in scolile din Ucraina

B1 B1,
Petro Porosenko vrea inlocuirea rusei cu engleza in scolile din Ucraina

Presedintele ucrainean Petro Porosenko a propus, vineri, ca engleza sa devina a doua limba de studiu in scolile ucrainene in locul rusei, intr-un discurs sustinut la Universitatea din Liov, un bastion. continuă pe B1

Presedintele ucrainean vrea inlocuirea rusei cu engleza in scolile din Ucraina

Presedintele ucrainean, Petro Porosenko, a propus vineri ca engleza sa devina a doua limba de studiu in scolile ucrainene in locul rusei, intr-un discurs sustinut la Universitatea din Liov, un bastion nationalist din vestul Ucrainei, relateaza AFP, citata de Mediafax.

Presedintele ucrainean vrea inlocuirea rusei cu engleza in scoli

Engleza ar putea sa devina a doua limba de studiu in scolile ucrainene in locul rusei, potrivit unui discurs al presedintelui ucrainean, Petro Porosenko, sustinut la Universitatea din Liov, un bastion nationalist din vestul Ucrainei.

Petro Porosenko vrea ca engleza sa devina a doua limba de studiu in scolile din Ucraina, in locul limbii ruse

Presedintele ucrainean, Petro Porosenko, a propus vineri ca engleza sa devina a doua limba de studiu in scolile ucrainene in locul rusei, intr-un discurs sustinut la Universitatea din Liov, bastion nationalist din vestul Ucrainei. Engleza trebuie sa devina a doua limba de studiu in scoli pentru ca exista o legatura intre nivelul de trai si nivelul de stapanire a englezei de catre populatia unei tari, a afirmat Porosenko, un miliardar care s-a specializat in relatii economice internationale si vorbeste foarte bine limba lui Shakespeare.

Porosenko vrea engleza ca a doua limba de studiu in scolile ucrainene, in locul rusei

Presedintele ucrainean, Petro Porosenko, a propus vineri ca engleza sa devina a doua limba de studiu in scolile ucrainene in locul rusei, intr-un discurs sustinut la Universitatea din Liov, bastion nationalist din vestul Ucrainei, potrivit presei internationale.

Ponta se intalneste cu Iurie Leanca si cu Petro Porosenko in Ucraina

Premierul Victor Ponta, insotit de prim-ministrul moldovean, Iurie Leanca, se intalneste astazi cu presedintele ucrainean Petro Porosenko.

Premierul Victor Ponta se va intalni la Kiev cu Petro Porosenko si Arseni Iateniuk

Premierul Victor Ponta a anuntat ca, in vizita pe care o va efectua in Ucraina se va intalni si cu presedintele Petro Porosenko si va participa, impreuna cu premierul moldovean Iurie Leanca si cu cel ucrainean Arseni Iateniuk, la o trilaterala Ucraina.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )