Libnet.ro
UNICEF

14:16

Petrolul va intalni Steaua in semifinalele Cupei Romaniei

B1 B1,
Petrolul va intalni Steaua in semifinalele Cupei Romaniei

Cele doua semifinale ale Cupei Romaniei vor fi disputate de CFR CLuj - U Cluj si Petrolul - Steaua, meciurile fiind stabilite miercuri, in urma tragerii la sorti, relateaza GSP. Meciurile tur se vor disputa in. continuă pe B1

CFR Cluj - U Cluj si Petrolul - Steaua, in semifinalele Cupei Romaniei-Timisoreana

CFR Cluj - U Cluj si Petrolul Ploiesti - Steaua sunt cele doua semifinale ale Cupei Romaniei-Timisoreana la fotbal, potrivit tragerii la sorti efectuate, miercuri, la Casa Fotbalului. CFR si Petrolul vor fi.

Astazi se stabilesc semifinalele Cupei Romaniei

Steaua Bucuresti, CFR Cluj, Petrolul Ploiesti si Universitatea Cluj intra astazi in tragerea la sorti pentru semifinalele Cupei Romaniei la fotbal.

Programul semifinalelor Cupei Romaniei

Steaua Bucuresti, CFR Cluj, Petrolul Ploiesti si Universitatea Cluj au intrat astazi in tragerea la sorti pentru semifinalele Cupei Romaniei la fotbal. Vedeti mai jos ce au decis sortii de la Casa Fotbalului.

Urnele pentru tragerea la sorti a semifinalelor Cupei Romaniei 2015: Steaua, in prima urna alaturi de Petrolul

Semifinalele Cupei Romaniei-Timisoreana vor fi stabilite prin tragere la sorti, miercuri, de la ora 12. 00, la Casa Fotbalului, echipele fiind impartite in doua urne, relateaza Romania Libera. Urna A: Steaua,.

HCM Baia Mare se califica in sferturile Cupei Romaniei

HCM Baia Mare se califica in sferturile Cupei Romaniei dupa victoria obtinuta in seara zilei de 21 ianuarie in fata echipei Corona Brasov, scor 25-21.

Biletele de la cele doua reprezentatii noi cu Fantoma de la Opera, epuizate in trei ore

Biletele pentru cele doua reprezentatii noi ale musicalului Fantoma de la Opera, de Andrew Lloyd Webber, in regia lui Stephen Barlow, s-au epuizat in trei ore de la momentul in care au fost puse in.

Cupa Romaniei 2015: Cum arata urnele pentru tragerea la sorti a semifinalelor

Semifinalele Cupei Romaniei-Timisoreana vor fi stabilite prin tragere la sorti, miercuri, de la ora 12. 00, la Casa Fotbalului. Echipele vor fi impartite in doua urne.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 14:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )