Libnet.ro
UNICEF

01:05

Petrolul Ploiesti ramane fara victorie in Liga I, dupa 0-1 la Cluj

Antena3 Antena3,
Petrolul Ploiesti ramane fara victorie in Liga I, dupa 0-1 la Cluj

Echipa CFR Cluj a invins, marti, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 0-0), formatia Petrolul Ploiesti, intr-un meci din etapa a VI-a a Ligii I. Unicul gol al intalnirii a fost marcat de Cristian, in minutul. continuă pe Antena3

Petrolul ramane fara victorie in Liga I

Echipele Petrolul Ploiesti si Pandurii Targu Jiu au terminat la egalitate, 1-1 1-0), intr-un meci din cadrul etapei a 5-a a Ligii I de fotbal, disputat sambata seara, pe stadionul Ilie Oana din.

Petrolul ramane fara victorie si cu laterna rosie aprinsa

Nici dupa etapa a 5-a echipa Petrolul Ploiesti nu a reusit sa bifeze cea dintai victorie in Liga 1. Echipa pregatita de Tibor Selymes a remizat, scor 1-1, acasa, cu Pandurii Tg. Jiu, rezultat care ii mentine pe gazari pe ultimul loc in clasament.

Petrolul Ploiesti - Pandurii Targu Jiu, scor 1-1, in Liga I. Lupii galbeni, fara victorie in cinci etape

Formatia Petrolul Ploiesti a terminat la egalitate, scor 1-1 1-0), partida disputata sambata, pe teren propriu, in compania echipei Pandurii Targu Jiu, in etapa a V-a a Ligii I, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Liga I: CFR Cluj - Petrolul Ploiesti 1-0 / FC Botosani - CSMS Iasi 1-0

CSMS Iasi, liderul campionatului, a fost invinsa, marti, in deplasare, cu scorul de 1-0 0-0), de formatia FC Botosani, in primul meci al etapei a VI-a a Ligii I. CFR Cluj a invins, marti, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 0-0), formatia Petrolul Ploiesti.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )