Libnet.ro
UNICEF

01:05

Petru Vaduva a fost numit director general al Transgaz, potrivit unei decizii a Consiliului de Administratie-Surse

Hotnews Hotnews,
 Petru Vaduva a fost numit director general al Transgaz, potrivit unei decizii a Consiliului de Administratie-Surse

Noul Consiliu de Administratie al Transgaz l-a desemnat pe Petru Vaduva in functia de director general al Transgaz, potrivit unor surse guvernamentale. Acesta a ocupat din 2009 functia de director general executiv al Tiriac Holding din 2009. La sfarsitul lunii aprilie 2013 a fost ales, alaturi de alte patru persoane, membru al Consiliului de Administratie al Transgaz. Petru Vaduva il va inlocui pe actualul director general, Ioan Rusu. Inainte de a ajunge la Tiriac Holding, Vaduva a fost director de investitii la Intreprid GEM. continuă pe Hotnews

Petru Vaduva, director general al Transgaz

Noul Consiliu de Administratie al societatii Transgaz l-a desemnat pe Petru Vaduva in functia de director general, arata HotNews. ro.

Transgaz are un nou director general si un nou membru in CA

Noul Consiliu de Administratie CA) al Transgaz, numit in baza oprdonantei privind guvernanta corporativa, l-a desemnat pe Petru Vaduva director general al Tiriac Holding) in functia de director general al companiei, potrivit unor surse apropiate situatiei.

Artopolescu a fost numit presedinte al Consiliului de Supraveghere de la Transelectrica

Ovidiu-Petrisor Artopolescu, fost sef al Microsoft Romania si fost secretar de stat in Ministerul Comunicatiilor, a fost numit presedinte al Consiliului de Supraveghere al Transelectrica, la cateva zile dupa ce adunarea generala a actionarilor l-a reales membru in consiliu.

Eduard Kovesi a fost subalternul directorului general al RCS and RDS

Eduard Kovesi, fostul sot al procurorului sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA) Laura Codruta Kovesi, a fost subalternul lui Ioan Bendei, directorul general al RCS and RDS, arata Grupul de Investigatii Politice GIP) potrivit unui comunicat de presa.

Eduard Kovesi a fost subalternul directorului general al RCS and RDS

Update 19:00 RCS and RDS mentioneaza ca Eduard Kovesi a fost angajat al companiei, la punctul de lucru din Sibiu, din noiembrie 2004 pana la data de 31 martie 2006, potrivit unui comunicat de presa.

Eduard Kovesi a fost subalternul directorului general al RCS and RDS

Eduard Kovesi, fostul sot al procurorului sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA) Laura Codruta Kovesi, ar fi fost subalternul lui Ioan Bendei, directorul general al RCS and RDS, arata un comunicat de presa remis de Grupul de Investigatii Politice GIP).

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2105 seconds )