Libnet.ro
UNICEF

20:30

Philip Morris International anunta investitii de 490 de milioane de euro in fabrica din Romania, pentru productia de produse din tutun cu potential de risc redus (P)

România Liberă România Liberă,
Philip Morris International anunta investitii de 490 de milioane de euro in fabrica din Romania, pentru productia de produse din tutun cu potential de risc redus (P)

In prezenta Prim Ministrului Romaniei, dl. Mihai Tudose, Philip Morris International anunta investitii de 490 de milioane de euro in fabrica din Romania, pentru productia de produse din tutun cu potential de risc redus . continuă pe România Liberă

Philip Morris investeste 490 de milioane de euro in fabrica din Otopeni. Vor fi angajate 300 de persoane

Philip Morris International anunta ca va investi 490 de milioane de euro in fabrica din Otopeni, odata cu aceasta urmand sa angajeze 300 de persoane.

Fond de investitii de 50 milioane euro pentru firme IT aflate la inceput de drum

Fondul European de Investitii si un grup de investitori maghiari lanseaza un fond de investitii in valoare totala de 50 de milioane de euro pentru startup-urile din tehnologie aflate in prim stadiu de dezvoltare din Europa Centrala si de Est. Ce fel de firme se pot inscrie.

Philip Morris investeste aproape jumatate de miliard de euro in fabrica din Otopeni

Producatorul de tigari Philip Morris International a anuntat astazi o investitie de 490 de milioane de euro pentru a transforma fabrica de tigari din Otopeni intr-o unitate de productie a rezervelor din tutun care se folosesc impreuna cu dispozitivul IQOS, care incalzeste tutunul in loc sa il arda, potrivit unui comunicat al companiei, trimis Redactiei.

Palatul Ghica, scos la vanzare pe OLX cu 1,6 milioane euro, negociabil (FOTO)

Surpriza pe OLX! Palatul Ghica din Comanesti, judetul Bacau, monument istoric construit in 1880, a fost scos la vanzare pentru suma de 1,6 milioane euro. Palatul i-a apartinut politicianului.

Trei proiecte majore de infrastructura rutiera primesc fonduri de 407 milioane euro

Trei proiecte de infrastructura rutiera din Romania vor primi o finantare de 407 milioane de euro din fondurile politicii de coeziune, ele urmand sa imbunatateasca interconectarea si, intr-un orizont apropiat, vor duce la crestere economica si crearea de noi locuri de munca in vestul Romaniei,.

Grupul Societe Generale, amendat cu cinci milioane euro

Grupul bancar Societe Generale a fost amendat cu cinci milioane de euro 5,8 milioane de dolari), din cauza neglijentelor in adoptarea masurilor pentru prevenirea spalarii de bani care ar putea finanta terorismul, dupa cum a anuntat Autoritatea de reglementare financiara din Franta ACPR).

Piata, dominata de emisiunea de obligatiuni Unicredit Bank in valoare de 135 milioane euro

Piata Bursei de Valori Bucuresti BVB) a fost dominata, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, de raportarea incheierii ofertei publice derulate cu obligatiuni lansate de Unicredit Bank, emisiunea totalizand 610 milioane de lei 135,5 milioane de euro).

Piata, dominata de emisiunea de obligatiuni Unicredit Bank in valoare de 133 milioane euro

Piata Bursei de Valori Bucuresti BVB) a fost dominata, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, de raportarea incheierii ofertei publice derulate cu obligatiuni lansate de Unicredit Bank, emisiunea totalizand 610 milioane de lei 133 milioane de euro).

Pentru a deveni smart city, Alba Iulia trebuie sa investeasca 227 milioane de euro. Ce pasi trebuie sa faca orasul

Pentru a deveni smart city, Alba Iulia trebuie sa investeasca 227 milioane de euro, arata studiul Smart Cities Research realizat de Siemens. Desi suma este mare, beneficiile sunt pe masura, autorii cercetarii estimand ca in urmatorii 35 de ani investitiiile vor genera beneficii totale, directe si indirecte, de 532 milioane euro. Printre solutiile propuse se numara o platforma turistica integrata, WiFi gratuit extins, serviciu de inchiriere biciclete electrice, posibilitatea utilizarii biletelor online pentru transportul in comun.

Comisia Europeana a aprobat finantarea cu 407 milioane euro a trei proiecte de infrastructura rutiera

Comisia Europeana a aprobat finantarea, din fondurile politicii de coeziune, a trei proiecte de infrastructura rutiera in valoare de 407 milioane de euro, informeaza un comunicat oficial.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )