Libnet.ro
UNICEF

13:30

Grupul Societe Generale, amendat cu cinci milioane euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Grupul Societe Generale, amendat cu cinci milioane euro

Grupul bancar Societe Generale a fost amendat cu cinci milioane de euro 5,8 milioane de dolari), din cauza neglijentelor in adoptarea masurilor pentru prevenirea spalarii de bani care ar putea finanta terorismul, dupa cum a anuntat Autoritatea de reglementare financiara din Franta ACPR). continuă pe Ziarul Bursa

Societe Generale, amendata in Franta cu cinci milioane de euro

Autoritatea de reglementare financiara din Franta ACPR) a anuntat vineri ca a amendat grupul bancar Societe Generale cu cinci milioane de euro 5,8 milioane de dolari) din cauza neglijentelor in adoptarea masurilor pentru prevenirea spalarii de bani despre care se crede ca ar finanta terorismul, transmite AFP.

Contract de 14 milioane euro pentru redeschiderea navigatiei pe Canalul Bega

Contractul prin care sunt alocate aproximativ 14 milioane euro fonduri pentru consolidarea si reamenajarea infrastructurii navigabile a Canalului Bega a fost semnat astazi de catre Rovana Plub, ministrul delegat pentru Fonduri Europene, informeaza un comunicat de presa al ministerului de resort.

Pentru a deveni smart city, Alba Iulia trebuie sa investeasca 227 milioane de euro. Ce pasi trebuie sa faca orasul

Pentru a deveni smart city, Alba Iulia trebuie sa investeasca 227 milioane de euro, arata studiul Smart Cities Research realizat de Siemens. Desi suma este mare, beneficiile sunt pe masura, autorii cercetarii estimand ca in urmatorii 35 de ani investitiiile vor genera beneficii totale, directe si indirecte, de 532 milioane euro. Printre solutiile propuse se numara o platforma turistica integrata, WiFi gratuit extins, serviciu de inchiriere biciclete electrice, posibilitatea utilizarii biletelor online pentru transportul in comun.

Gabriela Firea vrea sa plateasca peste 3,3 milioane de euro pentru servicii de cadastru si inscriere in cartea funciara a terenurilor si cladirilor din patrimoniul Primariei Bucuresti

Primaria Muncipiului Bucuresti, condusa de Gabriela Firea, a demarat o licitatie deschisa pentru achizitia de servicii de cadastru si inscriere in cartea funciara a imobilelor teren cu sau fara constructie) aflate in patrimoniul sau, contract cu o valoare estimata la maxim 15,1 milioane lei peste 3,3 milioane euro) fara TVA, arata datele publicate sambata in Sistemul Electronic de Achizitii Publice SEAP). Licitatia vizeaza incheierea unui acord cadru cu un singur agent economic pentru o perioada de 4 ani. Finantarea se va face din fonduri publice.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )