Libnet.ro
UNICEF

23:45

Piata asigurarilor din Romania, in crestere in 2015

România Liberă România Liberă,
Piata asigurarilor din Romania, in crestere in 2015

Piata asigurarilor din Romania a inversat anul trecut trendul de scadere din perioada 2013 - 2014 si a incheiat 2015 cu un volum al primelor brute subscrise de 8,75 miliarde de lei incluzand contributia Astra pe semestrul I 2015), in crestere cu 8,2% fata de nivelul din anul anterior, informeaza, luni, Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF), potrivit Agerpres. continuă pe România Liberă

DOCUMENT Piata asigurarilor a revenit pe crestere in 2015 si a atins maximul ultimilor sase ani/Allianz-Tiriac, Omniasig si Groupama au avut cele mai mari venituri

Piata asigurarilor a inversat anul trecut trendul de scadere din perioada 2013-2014 si a incheiat 2015 cu un volum al primelor brute subscrise de 8,75 miliarde de lei incluzand contributia Astra pe semestrul I 2015), in crestere cu 8,2% fata de nivelul din anul anterior, a anuntat luni ASF. Pe 26 august 2015, ASF a decis retragerea autorizatiei de functionare si solicitarea intrarii in procedura de faliment a Astra. Urmatorul termen fixat in procesul prin care se judeca cererea de intrare in faliment este 24 martie 2016. Cele mai mari cinci societati de asigurare ramase pe piata - Allianz - Tiriac, Omniasig, Groupama, Asirom si Euroins - concentreaza aproape 50% din volumul primelor brute subscrise.

Piata asigurarilor, aproape de un maxim istoric. RCA pentru firme s-a scumpit, in 2015, cu 22%

Piata asigurarilor a crescut anul trecut cu 8,2% fata de anul precedent, pana la 8,75 miliarde de lei circa 2 miliarde de euro), in special ca urmare a cresterii preturilor la politele RCA, care au marit valoarea intregii piete, arata datele publicate luni de Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF). Dupa evolutia de anul trecut, piata asigurarilor s-a apropiat de nivelul maxim istoric, de 8,94 miliarde de lei, atins in 2008.

Samsung: Numarul precomenzilor pentru Galaxy S7 si Galaxy S7 edge, de trei ori mai mare fata de modelele lansate anul trecut. S7 va fi cel mai bine vandut smartphone din Romania

Samsung, cel mai mare producator de smartphone-uri la nivel global, companie care a lansat si pe piata din Romania noile varfuri de gama Galaxy S7 si Galaxy S7 edge, sustine ca noile telefoane vor fi cel mai bine vandute smartphone-uri la nivel local,.

Piata de polistiren expandat din Romania, superioara calitativ celei din Bulgaria sau Polonia

Piata de polistiren expandat din Romania a ajuns aproape de maturitate si este superioara din punct de vedere calitativ celei din Bulgaria sau Polonia, potrivit reprezentantilor Asociatiei Producatorilor de Polistiren Expandat din Romania ROMEPS).

Trafic restrictionat in zona Piata Victoriei din Capitala. Miting de protest organizat de Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate

Traficul va fi restrictionat duminica in zona Piata Victoriei din Capitala, din cauza mitingului organizat de Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate, a transmis intr-un comunicat de presa Brigada Rutiera.

Imagini document: Regele Mihai I, alungat de autoritatile din Romania

Cristina Topescu a redifuzat, la Dincolo de stiri, de la Antena 3, imagini filmate in 1990 si 1994, cand Regele Mihai a fost intors din drum de autoritati si alungat din Romania. De la abdicarea fortata.

O noua gluma pe tema Internetului din Romania: Ce este testul de viteza al lui Bernie Sanders

Comentariul candidatului pentru investitura democrata la alegerile prezidentiale din Statele Unite, Bernie Sanders, cu privire la viteza Internetului din Romania a starnit numeroase reactii pe retelele de socializare. Astfel, a luat nastere pagina Bernie Speed Test, unde internautii cu ce viteza navigheaza pe internet.

Business Report: Vanzarile de smartphone-uri din Romania s-au dublat in ultimii doi ani. Romanii incep sa prefere telefoanele la liber; Cand isi baga statul coada se alege praful inclusiv de companiile la care este actionar majoritar; Romania risca din n

Care este averea Casei Regale Regele Mihai a transmis miercuri un mesaj potrivit caruia fiica sa, printesa Margareta va gasi forta si intelepciunea de a-l reprezenta. OMV inchide pentru revizie doua rafinarii, una fiind Petrobrazi Ploiesti. De unde ia Petrom carburantii vanduti in Romania OMV Petrom va inchide, timp de o luna.

Traian Basescu, despre cele mai puternice femei din viata publica din Romania

Presedintele Miscarii Populare, Traian Basescu, considera ca seful DNA, Laura Codruta Kovesi, si deputatul Elena Udrea sunt, la ora actuala, cele mai puternice femei din viata publica din Romania .

Rectorul unei universitati din Romania va fi desemnat, in premiera, prin concurs public

Universitea de Medicina si Farmacie UFM) din Targu Mures desfasoara, pentru prima oara in Romania, un concurs public pentru desemnarea rectorului.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2383 seconds )