Libnet.ro
UNICEF

23:00

Traian Basescu, despre cele mai puternice femei din viata publica din Romania

România Liberă România Liberă,
Traian Basescu, despre cele mai puternice femei din viata publica din Romania

Presedintele Miscarii Populare, Traian Basescu, considera ca seful DNA, Laura Codruta Kovesi, si deputatul Elena Udrea sunt, la ora actuala, cele mai puternice femei din viata publica din Romania . continuă pe România Liberă

Zece dintre cele mai bune fotografii din lume, premiate la Sony World Photography Awards. Doua sunt din Romania

Cele mai bune fotografii din lume, premiate la Sony World Photography Awards SWPA), cea mai mare competitie de profil la nivel mondial, sunt expuse la Cluj. Printre fotografiile expuse se vor numara cele din seria Camera intima, realizate de Cosmin Bumbut, castigator al premiului Fotograful anului la sectiunea Arhitectura in cadrul SWPA 2015.

A inceput numaratoarea inversa: trei romani, pregatiti sa participe la una dintre cele mai dure competitii din lume la Polul Nord

Trei romani vor lua parte la cursa vietii lor peste doar cateva zile. Cei trei vor participa la 6633 Ultra, una dintre cele mai dure competitii din lume, care are parte tocmai la Polul Nord. Printre cei trei sportivi se numara si Tibi Useriu, care se pregateste de mai bine de trei luni, dormind afara si alergand la bustul gol prin zapada.

Cati bani arunca turistii in cele mai faimoase fantani din lume, inclusiv la Bran, si ce se intampla cu banii

Fantani care implinesc dorinte sau nu, cert este ca obiceiul de a arunca un ban in astfel de atractii turistice genereaza anual sume importante, in functie si de faima obiectivului. Fontana di Trevi din Roma.

Povestea bicicletei cu pedale. Cum a reusit un fiu de fierar sa puna pe picioare una dintre cele mai prospere afaceri din istorie

La numai 14 ani, francezul Ernest Michaux a uimit lumea cu una din cele mai mari inventii ale perioadei in care a trait, schimband pentru totdeauna modul in care oamenii au inteles deplasarea.

Cati bani arunca turistii in cele mai faimoase fantani din lume, inclusiv la castelul Bran, si ce se intampla cu banii adunati VIDEO

Fantani care implinesc dorinte sau nu, cert este ca obiceiul de a arunca un ban in astfel de atractii turistice genereaza anual sume importante, in functie si de faima obiectivului. Fontana di Trevi din Roma este un exemplu de succes, iar monedele aruncate intr-un singur an de turisti se transforma in sume impresionante.

Afaceri pe tocuri: peste 600.000 de femei sunt antreprenoare in Romania, iar cele mai multe se ocupa de buticuri si service-uri auto

Afacerile tot urca in Romania, inclusiv cele pe tocuri - peste 600. 000 de femei au propria firma sau sunt implicate intr-o firma. Cele mai multe romance au buticuri comert) si service-uri auto, potrivit datelor oferite de Oficiul National.

Procurorul Emilian Eva, relatii amoroase cu sustinatorii lui Traian Basescu

Procurorul care a instrumentat dosarul Telepatia, Emilian Eva, a avut conexiuni politice la cel mai inalt nivel cu sustinatorii lui Traian Basescu din fostul PDL. Jurnalul National o prezinta in editia de astazi.

Gorghiu: Nu vom face nicio alianta nici cu Traian Basescu, nici cu PSD

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, luni, ca partidul pe care il conduce nu va face nicio alianta nici preelectorala, nici postelectorala cu Traian Basescu sau cu PSD si a precizat ca apelul privind concentrarea votului pe candidatul PNL la Primaria Capitalei este adresat in principal electoratului, transmite Agerpres.

Catalin Predoiu: Nu exclud o alianta cu partidul lui Traian Basescu

Presedintele PNL Bucuresti, Catalin Predoiu, a declarat, luni, ca apelul sau catre o alianta a fortelor de dreapta pentru castigarea Bucurestiului nu exclude formatiunea condusa de Traian Basescu si nici alte partide de dreapta. Afirmatia lui Predoiu vine in contradictie cu pozitia Alinei Gorghiu, care a declarat in repetate randuri ca exclude orice colaborare cu Miscarea Populara.

Ginerele lui Traian Basescu, Radu Pricop, din nou in fata judecatorilor

Ginerele lui Traian Basescu, Radu Pricop, urmeaza sa ajunga luni in fata judecatorilor Curtii de Apel. Radu Pricop este cercetat sub control judiciar dupa ce a fost trimis in judecata in dosarul in.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )